Femeile si tehnologia. Si ce daca sunt vedete?

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 22:30
1716 citiri
Femeile si tehnologia. Si ce daca sunt vedete?
Foto: raduvalcan.ro

Majoritatea femeilor sunt neajutorate cand vine vorba de tehnologie. Adela Popescu nu face exceptie.

Departe de a o critica, iubitul ei, Radu Valcan, o observa insa, fara a-si ascunde zambetul. Acesta povesteste pe blogul sau o scena de cuplu, o convorbire telefonica terminata cu angajamentul Adelei de a trece de pe laptop pe TV, sarcina ce presupune schimbarea mai multor fire.

"Ajung acasa si o gasesc undeva prin spatele televizorului. Cabluri scoase, putin transpirata, cu o carte de instructiuni intr-o mana, cu fata cazuta de nervi in cealalta", povesteste Radu Valcan cum stateau lucrurile la o ora de la convorbirea telefonica.

"Ce faci, ce ai pierdut?"

"Ce faci, ce ai pierdut?", e intrebarea sa cand o vede.

In final, barbatul familiei a luat problema in maini, ca orice om priceput: "Sa revin, partea cu cablurile am rezolvat-o. Pana sa le imprastie pe toate, erau ascunse bine... stiam doar ca le poate confunda cu vreun incarcator de telefon".

Urmeaza si explicatiile, din care reiese faptul ca si pentru Adela, ca pentru multe alte femei, tehnica e un fel de extraterestru, greu de descifrat chiar si cu cartea de instructiuni. "Recunosc ca sunt pasionat de partea asta tehnologica. Nu trebuie sa va sperie, nu este deloc greu. Practic, instalarea unei retele Wi-Fi iti ia mai putin timp decat sa faci o cafea dimineta. Exista un asistent de configurare incorporat pentru OSX si Windows.

Imediat ce ai instalat router-ul, trebuie doar sa urmezi pas cu pas instructiunile afisate pe ecranul calculatorului. Nu este nevoie de o terminologie complicata pe care trebuie sa o inveti, doar de putina rabdare si incredere in asistent (nu-l cautati prin casa, e pe desktop). Ati dat 'Play' si vizionare placuta!".

Usor de spus, greu de facut pentru majoritatea femeilor care nu au de-a face cu asa ceva toata ziua.

Reusita in fata unei asemenea provocari ar fi, pentru barbat sau sot, aproape o "surpriza... romantica", remarca Radu Valcan.

"Bine macar ca nu-si face singura pozele. Sau, mai rau, sa desfaca aparatul si sa le caute, efectiv", conchide el.

Radu Valcan face o declaratie misterioasa despre relatia cu Adela Popescu

In cele din urma, Radu Valcan dezvaluie ca a invatat ceva din aceasta experienta: "In concluzie, este perfecta, dar o sa incerc sa ajung mai repede acasa data viitoare!".

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adela Popescu tehnica, #femei tehnica, #Radu Valcan blog, #Adela Popescu Radu Valcan , #vedete romanesti