Ilinca Vandici, despre relatia cu Liviu Varciu - Indragostiti sau doar facatura?

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 15:47
7564 citiri
Ilinca Vandici, despre relatia cu Liviu Varciu - Indragostiti sau doar facatura?
Foto: Facebook/Ilinca Vandici Oficial

Ilinca Vandici, care recent a inceput o relatie cu Liviu Varciu, a explicat, marti, cum a debutat idila cu prezentatorul TV, explicand ca in niciun caz nu poate fi vorba despre o "facatura".

"Sunati, intrebati. Nu am contract cu nimeni, nu m-a platit nimeni pentru lucrurile astea", a declarat Ilinca Vandici la Kanal D.

Vedeta a explicat ca si pe ea a luat-o prin surprindere declaratia de acum cateva zile a lui Liviu Varciu, cand acesta a spus public ca este indragostit.

Cuplu bomba in showbizul romanesc

"Noi ne cunoastem de multa vreme. Liviu a inceput sa ma sune, sa-mi dea mesaje, a reusit sa ma convinga sa ne intalnim, am discutat verzi si uscate, ne-am amuzat si asta a fost. Dupa, am fost surprinsa ca a declarat in direct ca ma place", a explicat vedeta cum stau lucrurile.

Prezentatoarea TV, care zilele trecute a fost surprinsa sarutandu-se cu Liviu Varciu intr-un restaurant, a afirmat ca relatia cu Liviu Varciu e ceva "fix intamplator", neregizat, neplanificat. Nici ea nu a fost inca la el acasa si nici Liviu nu i-a calcat pragul, a mai declarat Ilinca Vandici, mentionand ca ea e "ca pe vremuri".

"Nu e nicio facatura, suntem doi oameni, incercam sa ne cunoastem", a mai spus vedeta, sustinand ca in niciun caz nu vrea sa se grabeasca. Cum insa toata lumea ii vede ca pe un cuplu, vedeta tine sa atraga atentia ca lucrurile pot evolua in orice directie: "Sa nu ne grabim, sa nu mai aruncam cu situatii mari si extraordinare. E foarte posibil sa nu ne placa unul de celalalt".

"E extraordinar de tandru!"

Pentru moment, insa, despre Liviu Varciu are numai cuvinte de bine: "El e extraordinar de tandru, e un jongler in ceea ce priveste cuvintele, replicile, spontaneitatea. E greu sa ma faca cineva din vorbe", a explicat vedeta, dand de inteles ca actorul, cantaretul si prezentatorul a reusit.

Ilinca Vandici a recunoscut ca unul dintre punctele forte ale prezentatorului de la Kanal D este fidelitatea. Liviu Varciu a declarat, la un moment dat, ca nu si-a inselat niciodata iubitele, o declaratie care cantareste mult in ochii oricarei femei.

Cum din exterior se poate crede ca relatia avanseaza rapid, dat fiind faptul ca Liviu Varciu si-a schimbat la un moment dat statusul pe Facebook, impartasind astfel fanilor ca e "logodit", ulterior schimband din nou statusul in "intr-o relatie", Ilinca Vandici a tinut sa-i atentioneze pe toti cei care sunt interesati de ceea ce se intampla in viata ei: "Hai sa nu mai galopam asa!".

Aceasta a precizat ca publicul si presa nu ar trebui sa vada, pentru moment, mai mult decat "doi oameni normali care se duc sa manance impreuna. Nu am unde si de ce sa ma ascund".

Despre trecutul ei amoros, vedeta a spus ca nu a avut multe relatii, dar ca acestea au fost "intense".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ilinca Vandici Liviu Varciu, #Ilinca Vandici contract Liviu Varciu, #relatie Ilinca Vandici Liviu Varciu facatura, #Vandici Varciu tandru , #vedete romanesti