Imbraca-te cu stil. Monica Tatoiu te ajuta!

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 09:21
5621 citiri
Imbraca-te cu stil. Monica Tatoiu te ajuta!
Foto: Ziare.com

Te-ai intrebat vreodata daca rochia neagra merge cu cerceii lungi din colectia de bijuterii sau daca potri purta o bluza rosie cu pantaloni verzi? Monica Tatoiu te ajuta sa rezolvi aceste dileme.

Nu ai nevoie de un stilist ca sa iti raspunda la toate aceste intrebari si alte asemenea. Ziare.com te ajuta sa adopti un stil de vedeta, urmand cateva sfaturi simple de la vedetele autohtone. Ai o intrebare legata de stil pentru o vedeta din Romania? Anunta-ne si noi ii vom transmite mesajul.

In fiecare saptamana, cate o vedeta te va ajuta sa alegi hainele si accesoriile potrivite in functie de evenimentul la care vrei sa participi.

In aceasta saptamana Monica Tatoiu te invata cum sa te imbraci la diferite evenimente.

La un concert la Filarmonica - O rochie cu care nu dai rateu este o rochie neagra cu maneca lunga, simpla si cu un colier sau cu un batic frumos, gen Hermes. Daca persoana este mai sportiva, ar trebui sa poarte o pereche de pantaloni largi drepti, cu o bluza de matase naturala, o vesta si cu multe margele peste veste.

La un concert Pop Dance - Cizme peste genunchi, fara ciorapi si cu o rochie scurta.

La un concert rock - Cizme cu snur de motociclist, o pereche de colanti negri, un tricou de la Polo Garage, totul negru si cu un lant de metal.

La o Gala - Neaparat rochia lunga, dar nu neagra. Poate sa fie rochie lunga haute couture, dar nu neaparat cu toc inalt pentru ca acesta te obliga la un anumit tip de tinuta, care de obicei intra in contradictie cu modul in care se imbraca ceilalti si daca iesi prea mult in evidenta risti sa atragi negativ atentia.

La o conferinta de presa - As purta o rochie cu un pardesiu care nu se inchide.

La birou - Depinde, daca lucrezi la o banca, te imbraci ca un cioclu. Depinde de locul de munca.

Imbraca-te cu stil. Mihai Traistariu te ajuta!

La o iesire in oras cu prietenii - Depinde daca te duci dimineata sau seara, daca mergi la o cafenea sau un restaurant de lux. Sambata seara intr-o cafenea ai nevoie sa te relaxezi si trebuie sa fie casual. Poate sa fie vorba de o pereche de pantaloni de casha deschisi la culoare, cu o bluza de matase naturala sau o bluza cu jabou la care se asorteaza un pulover tricotat gros. Sau poate sa fie o lunga rochie lunga pana in pamant cu cizme si cu o veste de blana.

In oras cu cei de la birou - Nu va sfatuiesc sa mergeti in oras cu cei de la birou ca vorbeste gura fara voi si se intoarce impotriva voastra, dar daca mergi trebuie sa imbraci exact ca la birou. Niciodata sa nu amesteci biroul cu placerile. Trebuie sa transmiti mesajul ca relatiile de la birou se pastreaza pana la usa biroului, ca sa nu lasi oamenii sa treaca dincolo de usa.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#vedete romanesti, #sfat vestimentar, #vedete din Romania, #monica tatoiu , #vedete romanesti