In timp ce Kamara devenea campion mondial la Art Football in Rusia, sotia sa a nascut Interviu

Joi, 05 Iunie 2014, ora 08:49
4038 citiri
In timp ce Kamara devenea campion mondial la Art Football in Rusia, sotia sa a nascut Interviu
Foto: Facebook/Kamara AlbNegru

Kamara si Andrei, membrii trupei Alb Negru, s-au intors de cateva zile din Rusia, unde Nationala de Fotbal a Artistilor din Romania a castigat finala Campionatului Mondial Art-Football 2014.

In cazul lui Kamara, bucuria castigarii acestui trofeu a fost putin umbrita de faptul ca in timp ce el era la Moscova sotia sa a nascut, iar el nu a fost de fata.

Totusi, in ciuda acestui lucru Kamara si Andrei au foarte multe motive de bucurie si de mandrie, dupa cum au declarat in timpul unui interviu acordat Ziare.com.

In primul rand, felicitari pentru performanta din Rusia. Cum v-ati pregatit pentru finala?

Kamara: Multumim. A fost o perioada intensa, cu multe jocuri, mai precis cinci jocuri in opt zile. Jocuri care ne-au dat multa bucurie prin atmosfera si rezultate. Ne-am pregatit bine pentru fiecare meci in parte. Fiecare joc a avut importanta lui.

Meciurile au fost atent pregatite de antrenorul-jucator Daniel Chirita, cel care ne-a insuflat din profesionalismul lui si din optimismul sau debordant. Stie sa tina un grup in mana si sa scoata din el ce e mai bun. De exemplu, Rares Varniote de la Free Deejays era in lot de multa vreme, dar el a fost cel care l-a descoperit si i-a oferit sansa sa joace si Rares a dat dovada de un profesionalism si a jucat exemplar, devenind un titular incontestabil in Nationala Artistilor Fotbalisti.

Alte exemple pozitive ar fi actorii Valentin Stan (care a dat niste goluri uluitoare si niste pase geniale) si Adrian Robu (care a fost desemnat "Cel mai bun portar din lume", la Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti). Iar Andrei, prietenul si colegul meu de trupa, a fost pus pe o pozitie care i-a adus titlul de "Cel mai bun jucator al Campionatului Mondial al Artistilor Fotbalisti".

Personal, Daniel Chirita, mi-a redat pofta de joc si a adus o atmosfera foarte buna la echipa. A stiut ce sa ne ceara si ne-a folosit posibilitatiile din plin. Poate de aceea am castigat Campionatul Mondial al Artistilor Fotbalisti "Art-Football 2014". A analizat fiecare adversar si ne-a spus cum sa ne facem jocul si ca trebuie sa ne bazam pe noi, sa avem incredere in noi si sa nu ne reprosam unul altuia eventualele greseli inerente din timpul jocului.

Foto: Blog trupa Alb Negru

Ne-a facut mai responsabili prin atitudinea lui si totodata ne-a adus doua piese de baza la echipa: fostul fotbalist al Petrolului Ploiesti Marian Grama si pe Cristian Dumitrache, un jucator de alta profesie decat fotbalul sau muzica.

De precizat ca fiecare echipa a avut voie sa foloseasca la acest Campionat pe langa artisti, doi fosti fotbalisti profesionisti si un sportiv din alt sport decat fotbalul sau un jucator din alta meserie decat fotbalul sau muzica. El l-a ales pe Cristian Dumitrache, care a fost golgheterul echipei cu sase goluri.

Toti jucatorii din lot au jucat la acest Campionat Mondial si toata lumea e fericita ca si-a adus aportul la aceasta mare performanta.

Orice fotbalist viseaza sa joace cu Brazilia. Cum a fost aceasta experienta pentru voi?

Andrei: Noi am avut sansa sa jucam de doua ori cu Brazilia in numai doi ani. Anul trecut cand ne-au invins in finala si anul acesta cand ne-am luat revansa si i-am eliminat in semifinala din postura lor de Campioni Mondiali en titre si intr-un an foarte important pentru ei (Brazilia organizeaza Cupa Mondiala anul acesta).

Victoria cu ei a fost sinonima cu castigarea Campionatului Mondial pentru noi, avand in vedere ca niciodata Romania nu a invins Brazilia la fotbal, indiferent de categorie de varsta. E o senzatie unica sa bati o campioana mondiala en titre, noi am facut-o si anul trecut cand am batut Rusia in semifinala, anul trecut.

Din echipele adverse fac parte si artisti sau fotbalisti cunoscuti?

Da, am cunoscut multi Artisti-Fotbalisti si Fosti Fotbalisti. Ne-am imprietenit cu multi dintre ei. De exemplu, am legat o prietenie cu actorul italian Marco Vivio, cu fostul international sloven Siljak Ermin, cu trupa Italiana Reazophonic, cu actorul italian Sergio Saladino, cu fostul fotbalistul slovac Robert Semenik, cu cantaretul englez Rajiv, cu fostul fotbalist Italian al lui Lazio Roma, Marcolin, cu cantaretul israelian Daniel Ben Haim, cu producatorul Israelian Guy Mazig, cu producatorul german Aamell Jamal Willliams.

In cadrul Cupei Mondiala, am cantat pe aceeasi scena cu Toto Cutugno, Manolo (parte din Gipsy Kings), E - seventeen, Nazareth si multi altii. Nu e doar un Campionat Mondial de Fotbal, e si un mare festival, care reuneste tari de pe tot mapamondul.

Am cunoscut si multi alti artisti din Coreea de Sud, Japonia si Iran, care nu sunt cunoscuti publicului de pe la noi, dar care sunt foarte talentati.

Care este urmatorul tel al Nationalei de Fotbal a Artistilor?

La acest Campionat am si cantat si am facut-o bine, dovada ca am luat locul trei la categoria "Cel mai bun show" cu toata echipa.

Locul doi la "Cea mai buna voce" din peste 200 de interpreti din toata lumea prin Andi Grasu (Vocea Romaniei).

Locul trei, la aceeasi categorie prin Aurelian Temisan, care e un caracter deosebit pe langa marele artist si frate care e pentru noi toti la echipa.

Noi ne gandim sa punem la cale un mare show si sa aratam si in tara ce am facut noi acolo. Pe langa asta lucram la un mare show cum nu s-a mai vazut pe la noi.

Kamara, sotia ta a nascut in timp ce tu erai plecat in Rusia. Cine te-a anuntat?

Chiar ea, am fost langa sotia mea iubita prin telefon de cand au apucat-o durerile facerii. A nascut un super baietel sanatos si frumusel:).

Cum ai reusit sa te concentrezi in continuare?

Mi-a urat bafta in ziua in care avea sa nasca cu un super mesaj de incurajare. M-a motivat si mai mult, am luptat si mai mult impotriva fiecarui adversar in parte.

Daca ai putea da timpul inapoi, ai mai pleca in Rusia sau ai ramane acasa langa ea?

Nu pot sa dau timpul inapoi, asa a vrut Bunul Dumnezeu sa se intample.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Kamara tatic, #artisti romani campioni fotbal, #artisti romani campioni Moscova , #vedete romanesti