Ionut Iftimoaie, dupa eliminarea de la Ferma Vedetelor: A fost clar un complot!

Vineri, 29 Mai 2015, ora 17:37
9993 citiri
Ionut Iftimoaie, dupa eliminarea de la Ferma Vedetelor: A fost clar un complot!
Foto: Facebook/Ionut Iftimoaie

Sportivul Ionut Iftimoaie, eliminat joi seara, prin vot, de la Ferma Vedetelor, e de parere ca a fost victima unui complot.

Dupa parerea sa, in aceasta faza a concursului, cand numai patru concurenti mai sunt la ferma, respectiv Augustin Viziru, George Vintila, Vica Blochina si Dan Helciug, totul se reduce la bani. E important, insa, spune el, nu doar sa castigi, ci si modul prin care ajungi sa fii invingator.

"Am fost eliminat prin vot... (singura metoda prin care garantat 100% puteau sa scape de mine), vot, care a lasat urme adanci in sufletul meu. A fost clar un complot, insa, acum, la sfarsit, nu mai era vorba de 'ferma' sau 'prietenii', ci doar de 'BANI'... E important sa castigi, insa, pentru mine conteaza foarte mult si MODUL in care obtii asta!", a scris pe Facebook Ionut Iftimoaie, vizibil dezamagit de cele intamplate.

Rememorand experienta care, in cazul sau, a durat trei luni, sportivul noteaza, pe aceeasi retea sociala: "Un proiect foarte greu din multe puncte de vedere! Am atat de multe lucruri sa va spun, incat nu stiu de unde sa incep... Sunt pagini de scris, ca sa va pot transmite ce este acum in inima mea... Au fost trei luni foarte intense... am pierdut mult, dar am castigat si mai mult. O lectie de viata... esenta... totul comprimat in 3 luni!".

Lucian Viziru, despre revenirea definitiva in Romania si cine va castiga Ferma vedetelor Interviu

Odata iesit din concurs, desi avea sanse reale sa castige, luptatorul de kickboxing sustine ca nu regreta ce a cladit in emisiune, mai cu seama ca asa le-a putut arata copiilor sai ca, indiferent de vremuri, va fi capabil sa se descurce.

"Nu-mi pare rau pentru munca depusa... cred ca, de fapt, acesta trebuia sa fie mesajul... sa lasi 'vedeta' la intrarea in Ferma si sa te transformi intr-un fermier adevarat, astfel incat copiii mei sa vada ca au un tata, care, indiferent de vremuri... este capabil sa se descurce, sa fie un exemplu", continua el pe Facebook.

Extrapoland, acesta compara experienta din reality show cu cele din ring: "Campionul este acela care reuseste sa se ridice dupa ce-a fost trimis la podea... sa invete dintr-o infrangere... sa se antreneze mai mult pentru a deveni mai bun... asta este ceea ce trebuie sa fac si eu!".

In final, fostul concurent de la Ferma Vedetelor multumeste prietenilor virtuali pentru mesajele de sustinere, deloc putine la numar. "Va simt aproape de mine!", incheie el.

A.S.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Ionut Iftimoaie eliminat Ferma Vedetelor, #Ionut Iftimoaie reality show, #Ionut Iftimoaie ferma, #Ionut Iftimoaie fermier, #Ionut Iftimoaie complot eliminare emisiune , #vedete romanesti