Iulia Albu anunta separarea. Mihai Albu: De ce sa procedezi asa? Doar daca vrei sa anunti ca esti libera

Joi, 23 Ianuarie 2014, ora 11:11
2807 citiri
Iulia Albu anunta separarea. Mihai Albu: De ce sa procedezi asa? Doar daca vrei sa anunti ca esti libera
Foto: Facebook/Mihai Albu

Iulia Albu a anuntat, miercuri, ca s-a separat definitiv de Mihai Albu. Designerul a fost surprins de faptul ca fosta sotie a ales sa faca o astfel de declaratie prin care se intelege ca ea a decis acest lucru.

"Cred ca nu era cazul de o declaratie. Pentru ce? De ce? Doar daca vrei sa anunti ca esti libera. Nu am inteles de ce. Nu am ce sa comentez. Este o decizie de comun acord. Ca a facut sa sune asa cum a sunat... fiecare face cum vrea. Trebuie sa anunti? Daca te intreaba cineva poti sa spui, dar tu sa faci o declaratie, nu mi se pare in regula", a declarat Mihai Albu pentru Ziare.com.

Desinerul a reiterat ideea ca nu era nevoie ca Iulia Albu sa faca o declaratie, pentru ca nu se stia despre separarea sa. Acesta considera ca acest lucru trebuia facut public atunci cand un jurnalist o intreba, nu sa anunte ea.

"E vorba de viata privata. Probabil ca ea asa crede ca e normal. Eu nu am facut asa si nu inteleg. Daca se afla si incep sa te sune, bineinteles ca trebuie sa spui. (...) Tocmai ca sa para ca de la ea a venit, ca ea a incetat. Probabil ca asta a vrut si a trebui sa dea o declaratie ca sa anunte", a mai spus el.

Mihai Albu regreta cel mai mult ca fiica lor, Mikaela, va creste si va citi toate aceste afirmatii.

"Pacat de copil!"

"Pacat de copil, dar daca doi oameni nu pot convietui, nu e in regula. (...) Copilul nostru va creste si va citi. De ce? Cand, impreuna, doi oameni maturi, care au un copil, au hotarat ca nu se poate. Era frumos si pentru copil, si pentru noi. Asa se face", a continuat designerul.

Acesta a mai spus ca dupa ce a citit declaratia fostei sotii a luat legatura cu ea si a intrebat-o de ce a procedat in felul acesta. Iulia Albu i-a raspuns ca din punctul sau de vedere a luat o decizie buna.

Mihai Albu, scandal fabricat: Jenant! - Designerul face acuzatii grave

Declaratia Iuliei Albu

Iulia Albu a declarat, miercuri, pentru Wowbizz, ca nu mai este impreuna cu Mihai Albu.

"Mihai este omul alaturi de care am petrecut mai bine de 9 ani din viata si este tatal micutei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viata noastra. Noi am divortat in urma cu aproape un an, motiv pentru care consider ca fiecare are dreptul, in acest moment, sa-si refaca viata.

Este un om pe care l-am iubit foarte mult si pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca ratiunile ce stau la baza separarii noastre, atat legale, cat si in fapt, sa ramana doar intre noi. Nu am vorbit nici dupa divort si nu o voi face nici acum, viata mea nu este un circ mediatic. Intotdeauna intr-o relatie sunt doi oameni, iar atunci cand la mijloc exista copii, esecul unuia este de fapt esecul amandurora", a spus ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Albu despartire, #Mihai Albu Iulia Albu, #Mihai Albu divort, #Mihai Albu divort Iulia , #vedete romanesti