Iulia Vantur, cu sinceritate despre barbati - ce spune despre Moga si Salman Khan

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 13:33
16019 citiri
Iulia Vantur, cu sinceritate despre barbati - ce spune despre Moga si Salman Khan
Foto: Facebook/Iulia Vantur

Iulia Vantur a vorbit, recent, despre barbatii care i-au trecut prin viata si care ii sunt alaturi si in prezent, referindu-se inclusiv la Marius Moga sau Salman Khan.

Prezentatoarea TV a declarat ca cel mai frumoasa se simte atunci cand iubeste, specificand ca in toate relatiile sale a iubit, fara exceptie. "Pe toti oamenii care au fost in viata mea i-am pastrat, nu doar in suflet, am pastrat si legatura cu ei", a declarat ea pentru Kanal D.

Cat despre despartiri, acestea au intervenit in momente in care ea si barbatul in cauza s-au schimbat. "Oamenii se schimba si nu se schimba in acelasi timp", a explicat ea, afirmand ca nu i-a parut rau de incheierea niciunei relatii.

Despre compozitorul Marius Moga, cu care a avut o relatie de durata, a declarat ca este "un om special, foarte creativ". De altfel, a recunoscut fara ocolisuri, ca "asta m-a fascinat la el".

"Am invatat multe de la el si cu el", a marturisit Iulia Vantur. "Alaturi de astfel de oameni, creativitatea mea explodeaza", a explicat vedeta, care recunoaste ca, in anumite momente, sigur i-a fost muza "micului Mozart".

"Marius e un om curajos!"

Chiar despartiti de ceva vreme, Iulia Vantur a explicat ca i-a admirat si ii va admira intotdeauna curajul: "Marius e un om curajos, crede in visurile lui si nu renunta niciodata".

In ceea ce priveste sfarsitul acestei povesti de dragoste, "s-a terminat cand trebuia sa se termine", e de parere Iulia Vantur.

In pricinta scurtei povesto de dragoste cu Bogdan Vladau, blonda a marturisit ca a fost un episod "placut" din viata sa. "Bogdan Vladau e un om foarte placut si canta foarte bine", l-a descris succint Iulia Vantur pe cantaret.

Joi dimineata, tot la Kanal D, cantaretul i-a dat si replica: "Si ea a fost un episod frumos in viata mea, fiindca ea e un om frumos".

Acesta nu crede ca idila ar putea fi reluata vreodata: "Nu cred ca mai e vreo sansa pentru noi. Nici eu, nici ea nu suntem genul care sa se intoarca".

Idila cu starul Salman Khan este una "frumoasa", a spus Iulia Vantur, care a recunoscut ca e vorba despre "o relatie apropiata".

Salman Khan, aproape de casatoria cu Iulia Vantur? Ce spune actorul

Referindu-se la cel despre care presa a scris in mai multe randuri ca i-ar fi iubit, prezentatoarea TV a afirmat: "Nu am spus niciodata ca nu as avea o relatie cu el".

A.S.

Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
#Iulia Vantur barbati, #Iulia Vantur Marius Moga, #Iulia Vantur Bogdan Vladau, #Iulia Vantur Salma Khan, #Iulia Vantur relatii , #vedete romanesti