Iuliana Tudor, insarcinata in sase luni, neaga ca are leucemie

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 12:43
9940 citiri
Iuliana Tudor, insarcinata in sase luni, neaga ca are leucemie
Foto: tvr

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR, insarcinata in luna a sasea, neaga ca ar avea leucemie, asa cum scrie presa mondena.

Iuliana Tudor este insarcinata

"Dupa ce medicii mi-au spus ca va fi o sarcina cu risc major am considerat ca cel mai potrivit ar fi sa nu impartasesc in presa motivul adevarat al acestei absente. Mi-a fost teama sa traiesc public drama pierderii unui copil, dupa ce anuntam o asemenea bucurie", a declarat Iuliana pentru TVR.

"Acum insa, cel mai important lucru este ca, cel putin in acest moment, bebele e in siguranta", a continuat prezentatoarea.

"...am 33 de ani, simt ca la 18, rad ca la 15, ma joc ca la 5... si traiesc cea mai tare poveste pentru simplul motiv ca e a mea! E viata, e una singura si e numai a mea! (...)Au fost si ani de cumpana... e nevoie si de ei... 2004 m-a ajutat sa ma-ntalnesc fundamental cu mine.

Am iesit primenita si de-atunci s-au schimbat multe... traite in acelasi vis inceput in urma cu 10 ani, in direct. Visul continua tot mai provocator... si e locuit de alte cateva, nascute pe parcurs... un copil, e visul cel mai curat dinauntrul meu!", a mai scris Iuliana pe site-ul TVR.

Iuliana Tudor: Nu este nicidecum vorba de o boala incurabila!

Iuliana Tudor a transmis, miercuri, presei, printr-un comunicat ca are "probleme de sanatate, dar ele nu sunt nici pe departe atat de grave ca cele mentionate in articol. Nu este nicidecum vorba de o boala incurabila!".

Prezentatoarea TV a multumit celor ce au incurajat-o, dar a mentionat ca a deranjat-o faptul ca revista Spy a dezinformat publicul.

"Aceasta este singura declaratie pe care o fac in legatura cu articolul aparut in Spy! Regret profund dezinformarea publicului si faptul ca o stire neverificata a fost preluata atat de repede. Vreau insa sa le multumesc tuturor acelora care mi-au transmis ganduri de bine si mesaje de incurajare, scriindu-mi ca pot sa contez oricand pe sprijinul lor.

Regret ca au trecut printr-o astfel de spaima!... Pentru ei, in principal, am decis sa imi formulez raspunsul in forma acestui comunicat si vreau sa subliniez ca publicatia Spy nu s-a bazat nicio clipa pe declaratiile mele in legatura cu acest subiect", se mai arata in comunicatul de presa.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Iuliana Tudor leucemie, #Iuliana Tudor sarcina, #Iuliana Tudor sarcina leucemie , #vedete romanesti