La multi ani, Romania! - Irina Schrotter

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 14:32
1287 citiri
La multi ani, Romania! - Irina Schrotter
Foto: Ziare.com

Irina Schrotter, unul dintre cei mai cunoscuti designeri cu care se mandreste Romania, ii ureaza tarii noastre sa isi promoveze inteligenta si valorile, iar romanilor le transmite sa fie mai uniti.

"Romaniei ii doresc sa stie sa isi promoveze inteligenta si creativitatea. Sa reuseasca in acest fel sa schimbe traiectoria unei tari de mana a patra intr-o tara de top 1-2. Trebuie sa mizeze pe creativitate si inteligenta", a declarat creatoarea de moda pentru Ziare.com.

In ceea ce ii priveste pe romani, designerul spera ca acestia sa fie mai uniti si sa isi iubeasca tara.

"Romanilor le doresc sa fie intelepti, uniti si sa isi iubeasca tara. Romanilor din diaspora le transmit sa inceapa sa se informeze daca nu este mai castigator pentru unii dintre ei sa se intoarca in tara. Romania are nevoie de mana de lucru, de oameni cu experienta si care au idei si au avut curajul sa incerce", a continuat Irina Schrotter.

La multi ani, Romania! - Stela Popescu

Irina s-a plimbat prin toata lumea si a asociat numele tarii cu succesul. Cel mai bine s-a simtit cand, in momentul in care marile ziare ale Europei ne criticau din cauza rromilor, ea, alaturi de cativa tineri designeri romani, erau subiectele unor materiale facute de CNN sau EuroNews.

"M-am simtit mandra in clipa in care, in ianuarie anul trecut, la Saptamana Modei de la Berlin, am aparut si am defilat, 7 designeri, sub denumirea de Romanian Designers, in acelasi moment in care Romania era profund atacata de vesnicele probleme legate de necazurile pe care le produc unii dintre rromi.

Am fost foarte fericita sa constat ca tarile acestea dezvoltate nu au nimic impotriva noastra punctual si stiu sa recunoasca valoarea, reusitele si performanta, acolo unde este. In acelasi timp erau articole negative si noi eram pe primele pagini ale ziarelor principale din Germania sau pe Euronews ori CNN, cu stiri pozitive despre noi. Mie mi-a demonstrat ca se poate, si depinde doar de noi sa schimbam imaginea", a conchis designerul.

La multi ani, Romania! - Sebastian Papaiani

Au trecut aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului una dintre cele mai emotionante si mai indragite poezii: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com deschide un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie in care personalitati publice, dar si simpli cetateni vor spune ce ii doresc tarii lor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Irina Schrotter designer, #Irina Schrotter creator moda, #Irina Schrotter moda, #vedete 1 Decembrie , #vedete romanesti
Comentarii
Poza ghighi
ghighi
rank 5
Multumiri mpentru urari si sucfces im munca d.voastra nobila.