Laura Cosoi, despre relatia cu Smiley, copii, atacuri de panica si "Cel Ales" - Interviu

Vineri, 31 Mai 2013, ora 08:26
14536 citiri
Laura Cosoi, despre relatia cu Smiley, copii, atacuri de panica si "Cel Ales" - Interviu
Foto: Pro TV

Laura Cosoi a trecut prin numeroase schimbari in ultima perioada si munceste cat este ziua de lunga, insa nu pare deloc obosita, ba din contra, debordeaza de fericire si este toata numai un zambet.

Actrita filmeaza in prezent pentru "Cel Ales", film in care are rolul principal. "Nora te cucereste cu viclenia si inteligenta ei", isi descrie Laura personajul intr-un interviu acordat Ziare.com.

Am discutat cu ea si despre ce relatie mai are cu Smiley, cantaretul care i-a fost alaturi timp de cativa ani si de care s-a despartit atunci cand toata lumea se astepta la o nunta.

Ne puteti vorbi despre lungmetrajul in care jucati rolul principal?

Participarea mea in acest proiect este una dintre cele mai frumoase experiente traite vreodata. Filmul se numeste "Cel Ales", iar scenariul si regia sunt semnate de Cristian Comeaga. Colegul meu si, implicit, "Cel Ales" este Bogdan Stanoevici, cu care am lucrat minunat.

In film ma numesc Nora si sunt sotia unui renumit antrenor de fotbal. Desi este o prezenta stridenta, Nora te cucereste cu viclenia si inteligenta ei. Personajul este unul intrigant si de-abia astept sa va invit la cinema.

Cum ati ajuns sa il interpretati?

Am fost contactata de Cristi, mi-a dat sa citesc scenariul si de acolo totul s-a legat spre o colaborare foarte frumoasa. Desi eu am primit scenariul la sfarsitul lui 2011, filmarile au inceput abia in 2012, iar eu am filmat anul acesta, in mai, respectiv 2013. Probabil ca filmul o sa iasa in cinematografe anul viitor.

Ce v-a placut cel mai mult in timpul filmarilor?

Mi-a placut foarte mult profesionalismul de care au dat dovada toti cei de pe platoul de filmare. Am fost privilegiata sa lucrez cu o echipa extraordinara, oameni minunati de la care in fiecare zi am invatat foarte multe lucruri noi. M-au primit ca parte din "familia" lor si fiecare zi pe platoul de filmare era o bucurie pentru mine.

Ce are Laura Cosoi in comun cu personajul sau?

Am recitit scenariul de foarte multe ori incercand sa o cunosc pe Nora cat mai bine. Am incercat sa imi imaginez viata ei, ascunzisurile, punctele ei forte si slabiciunile. Am povestit cu Ada Condeescu, Adela Popescu si Dana Rogoz, bunele mele prietene, despre felul in care au pregatit ele personajele cheie din cariera lor, am studiat tipologii de oameni, am citit despre tehnici de interpretare si astfel, acumuland cat mai multe informatii de peste tot, s-a nascut Nora.

Exista foarte putine momente cand Nora preia din trasaturile Laurei, dar tocmai asta m-a provocat cel mai mult, diferentele si contrastele dintre noi.

Aveti un frate de doar doi anisori. Putem spune ca sunteti obisnuita cu scutecele. Cand va vedem in postura de mama?

Chiar nu stiu. Nu mi-am facut planuri in acest sens, dar la un moment dat o sa se intample.

V-ati facut debutul in "La Bloc". Cum ati primit vestea ca Mihai Coada, alias Nelu Curca, s-a calugarit?

Nu s-a calugarit. A fost o neintelegere. El este o fire religioasa, dar nu s-a calugarit.

Va reveni la actorie?

Mihai Coada inca joaca la teatrul din Ploiesti.

Toata lumea v-a intrebat cum au primit fanii despartirea de Smiley. Dar ce parere a avut familia dvs despre aceasta separare?

Familia mea este intelegatoare si imi respecta deciziile pe care le iau in viata, sunt oameni discreti.

Ati fost nu doar un cuplu, ci si prieteni. In ce relatii sunteti in prezent?

Suntem in relatii bune, de prietenie.

Stiu ca ati avut o perioada in care aveati foarte des atacuri de panica. Care a fost cel mai grav?

Inceputurile sunt cele mai cumplite, momentele in care nu intelegi ce ti se intampla. In ultima perioada nu mi s-a mai intamplat si asta ma bucura foarte mult.

Cum ati reusit sa le tineti sub control?

Am incercat singura sa gestionez problema, apoi am fost la terapeut, dar intr-un final tot singur trebuie sa inveti sa ti le stapanesti. O viata buna, echilibrata, o alimentatie corespunzatoare si mult sport te ajuta foarte mult in astfel de situatii.

Va vedeti prezentand o emisiune de genul monden/tabloid?

Nu stiu pe ce cai ma va duce viata profesionala si nici nu m-am gandit ca mi s-ar putea intampla asa ceva.

A existat vreun articol de presa care v-a afectat foarte mult?

Eu sunt o persoana sincera si deschisa cu cei din jur. Probabil acest aspect m-a ferit destul de mult de scandaluri si aparitii mai putin placute in presa. Cel mai important este sa "lasi apa sa treaca".

Datorita carierei ati facut multe calatorii. Care zona din Romania va place cel mai mult?

Sunt atat de multe zone superbe in Romania, locuri despre care putini romani stiu. Intentionez sa vizitez si mai mult minunata noastra tara si am sa va povestesc despre experientele traite pe blogul meu, www.lauracosoi.ro.

Exista o zona unde v-ar placea sa va retrageti la un moment dat?

La batranete mi-ar placea sa ma retrag undeva in Ardeal, acolo unde am copilarit.

Exista vreun aliment la care nu puteti rezista?

Nu exista alimente la care sa nu rezist.

Aveti vreun secret de slabire rapida, in caz de urgenta?

Duc o viata echilibrata, iar alimentatia sanatoasa face parte din tot ce insemn eu. Sunt atenta la tot ce mananc, ma hidratez cat pot de mult si nu apelez la cure de slabire drastice. Sunt doar putin mai atenta la ce consum atunci cand consider ca m-am mai "implinit".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Laura Cosoi Smiley, #Laura Cosoi copii, #Laura Cosoi film Laura, #Laura Cosoi interviu, #Laura Cosoi viata personala, #Laura Cosoi dieta , #vedete romanesti