Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Leo Iorga: Nici nu mai pot sa ma tin pe picioare

Luni, 05 Mai 2014, ora 11:25
3329 citiri
Leo Iorga: Nici nu mai pot sa ma tin pe picioare
Foto: Facebook/PACT by Leo Iorga & Adi Ordean

Solistul Leo Iorga, care a aflat saptamana trecuta ca trebuie sa suporte o interventie chirurgicala de urgent, pentru extirparea unei tumori cerebrale, se simte foarte rau.

"Saptamana trecuta am aflat ca trebuie sa fac aceasta interventie chirurgicala de urgenta. Am urmat un traseu si pentru ca asupra metastazelor mele cerebrale a fost intervenit din septembrie, una dintre ele a disparut complet.

Dar inainte de Pasti am avut o criza mai mare de convulsii, ca un fel de convulsii epileptice. Tratamentul respectivelor crize m-a anchilozat, adica nici nu mai pot sa ma tin pe picioare, si atunci m-am intors la suita de medici", a declarat Leo Iorga.

Acesta a precizat ca singura solutie este interventia chirurgicala directa.

"Radiologic nu se mai poate intra acum pentru ca formatiunea ramasa acolo a fost foarte expusa radiologic (...) Si atunci singura solutie viabila, preferabila, a fost interventie chirurgicala directa, insa la foarte multe spitale de stat mi s-a spus ca riscurile sunt de paralizie totala sau partiala si singurul loc unde l-am gasit pe doctorul Sergiu Stoica a fost la spitalul privat Monza", a spus artistul.

Leo Iorga a precizat ca le multumeste tuturor celor care ii sunt alaturi: fani, prieteni, staff si persoanelor care doneaza pentru sustinerea financiara a operatiei.

Muzicianul Adrian Ordean a scris pe contul sau de pe platforma de socializare Facebook ca Leo Iorga mai are nevoie de 8.000 de euro pentru aceasta interventie chirurgicala. In acest sens, pe Facebook a fost creata pagina "Alaturi de Leo Iorga" pe care a fost lansata o campanie de strangere de fonduri pentru artist.

Leo Iorga are nevoie de 8.000 de euro pentru o operatie pe creier: se strang fonduri pe Facebook

"M-a miscat gestul lor"

"Eu nu am cerut niciun ban de la nimeni. Colegii mei, Holograf, Gyuri Pascu, Mircea Baniciu, Voltaj, toata lumea, normal ca au share-uit anuntul, pentru ca la noi, chiar daca este concurenta in muzica, exista o solidaritate. Chiar m-a miscat gestul lor. Fiecare contribuie cu cat poate. Nimeni nu pune pistolul la tampla nimanui (...)

Fiind vorba de o clinica privata exista un tarif. Si s-au oferit sa ne ajute mai multi si atunci, rezultatele astea, fiind si perioada de 1 mai, nu le voi vedea decat la inceputul saptamanii care vine, pentru ca operatia trebuie facuta urgent.

Altfel, poate puteam sa o fac si eu ca altii in strainatate, cu bani de la stat, 50.000 de euro sau 150.000 de euro, nu era vorba de 8.000 de euro. Nu castiga un artist in Romania 8.000 de euro pe un spectacol, cum speculeaza unii care habar nu au cu ce se mananca aceasta industrie", a mai spus Leo Iorga.

De asemenea, Leo Iorga a precizat ca a aflat prin intermediul unei televiziuni ca Fundatia Crestina "George Becali" ar fi intresata sa sustina financiar interventia chirurgicala a artistului.

Cantaretul a precizat ca a fost contactat in acest sens de reprezentanti ai televiziunii respective, insa nu a fost contactat direct de reprezentantii Fundatiei.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Leo Iorga operatie, #Leo Iorga operatie creier, #Leo Iorga donatii Facebook, #Leo Iorga tumora cerebrala , #vedete romanesti
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Iata ca si aflat dupa gratii Gigi Becali ii intinde o mina lui