Madalin Ionescu, mesaj pentru "ipocriti si naivi": Televiziunea nu a fost creata pentru a educa!

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 09:26
7493 citiri
Madalin Ionescu, mesaj pentru "ipocriti si naivi": Televiziunea nu a fost creata pentru a educa!
Foto: Facebook/Madalin Ionescu

La cateva zile dupa ce a fost initiata o petitie prin care se cere interzicerea emisiunilor de tip tabloid, Madalin Ionescu, prezentatorul Wowbiz, emisiune de la Kanal D, a reactionat pe o retea de socializare.

"Mesaj adresat ipocritilor si naivilor care semneaza petitii online impotriva show-urilor TV de tip tabloid!... Oameni buni... tabloidul de succes este facut de oameni foarte destepti! In toata lumea! Este un gen de presa care atrage un public foarte larg!

Televiziunea nu a fost creata pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idiotii nevindecabili cred asta! Rolul ei, in cel mai bun caz, este sa binedispuna si sa informeze! Educatia trebuie sa o primesti in familie, in scoli, facultati si prin specializarile ulterioare", a scris pe Facebook Madalin Ionescu.

Prezentatorul TV mentioneaza ca cei care nu au inteles acest lucru traiesc "degeaba", punctand ca in nicio tara nu exista astfel de reactii fata de ceea ce se difuzeaza la televizor.

"Oamenii stiu acolo care este puterea telecomenzii si stiu ca televiziunea este un bussines cu fatete multiple! Traim intr-o tara in care TVR cultural a fost inchis! Despre ce vorbim? Show-urile tabloide sunt de vina pentru asta? Politicul si piata", a punctat el.

Colegul de platou al Adelinei Pestritu a adaugat ca in timpul carierei de jurnalist a realizat foarte multe investigatii, a prezentat emisiuni de cultura, "am dat jos ministri", dar ca acum prezinta o emisiune la care se uita peste un milion de persoane in fiecare seara, adaugand ca "Printre acestia se numara, potrivit statisticilor primite, si foarte multi intelectuali".

Antena 1, amendata dupa ce Guta si-a batut iubita gravida la TV

"O veste proasta pt toti idiotii care nu au citit cand trebuia si acum vor sa primeasca educatie de la TV!! Televiziunile de stiri si cele cu iz cultural sunt aservite politic aproape peste tot in lume! Toti cei care cred ca se informeaza si se culturalizeaza urmarind aceste genuri TV nici nu realizeaza cat de manipulati sunt in fiecare zi", a adaugat Madalin Ionescu.

Potrivit audientelor, Kanal D a inregistrat in ultima perioada o crestere, cel mai probabil datorata emisiunilor in care a fost invitat Leo de la Strehaia, iubitele sau fostele iubite ale sale, dar si intreaga familie. Televiziunea a avut succes in privinta audientelor, dar s-a ales cu amenzi de la CNA in mai multe randuri.

Pe de alta parte, o secventa de la Antena 1, in timpul emisiunii "Un show pacatos", a ajuns in atentia presei internationale, dupa ce Daily Mail a scris despre faptul ca Nicolae Guta si-a batut in direct amanta.

A.G.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Madalin Ionescu KanalD, #Madalin Ionescu emisiune, #Madalin Ionescu Wowbiz , #vedete romanesti