Mamicile sexy din lumea vedetelor de la noi (Galerie foto)

Joi, 23 Iulie 2015, ora 09:15
18687 citiri
Mamicile sexy din lumea vedetelor de la noi (Galerie foto)
Foto: Facebook/Mihaela Schwartzenberg

Femeia moderna demonstreaza ca a apus vremea cand sotia trebuia sa stea acasa sa aiba grija de familie si casa. In lumea mondena avem cateva exemple de femei pentru care faptul ca sunt mamici si au o familie acasa nu a insemnat ca au uitat de propria persoana, avand grija sa arate impecabil.

Un exemplu in acest sens este Anca Serea, prezentatoare la Prima TV si partenera de viata a lui Adrian Sana. Frumoasa bruneta este mamica a patru copii, David, Sarah, Noah si Ava, si se pare ca ea si artistul nu au de gand sa se opreasca aici.

Portrete de familie - Cum arata rudele vedetelor de la noi (Galerie foto)

Foto: Facebook/Anca Serea

Cine priveste imaginea de mai jos nu s-ar putea gandi ca frumoasa roscata este mama unui baietel de cativa anisori. Ei bine, chiar este. Stim cu totii ca Elena Gheorghe si sotul sau, Cornel, sunt fericitii parinti ai lui Nicholas.

Foto: Facebook/Elena Gheorghe

Si Anna Lesko este o mamica invidiata care are un trup complimentat de multe persoane. Nu putini sunt admiratorii care ii transmit cantaretei ca este foarte sexy.

Foto: Facebook/Anna Lesko

Anna Lesko, in costum de baie - Cum arata la 4 luni de cand a nascut (Foto)

In aceeasi categorie se incadreaza si cantareata Andreea Banica, care arata foarte bine si este constienta de acest lucru avand in vedere ca posteaza pe Internet imagini care starnesc comentariile admiratorilor.

Foto: Facebook/Andreea Banica

Lista poate continua cu Carmen Bruma. Dupa ce a avut probleme cu kilogramele in plus, fosta prezentatoare TV si-a schimbat complet stilul de viata, iar acum nu lasa sa treaca nicio zi in care sa nu faca sport. Acest lucru o ajuta sa arate ca si cum nu ar fi nascut.

Foto: Facebook/Carmen Bruma Oficial

Un alt exemplu de femeie pentru care sportul este obligatoriu in fiecare zi si in cazul careia trupul nu tradeaza varsta este Mihaela Radulescu. Vedeta de televiziune are 45 de ani si un baiat de 11 ani, dar nu ai spune uitandu-te la pozele sale.

Foto: Facebook/Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Ce fac vedetele ca sa-si dea gata fanii (Galerie foto)

Ca si Anca Serea, Nicoleta Luciu, in varsta de 34 de ani, este o mamica model. Cu patru copii si un program incarcat, tot reuseste sa arate senzational.

Foto: Facebook/Nicoleta Luciu Oficial

Un astfel de material nu ar putea sa nu o includa pe Antonia, una dintre cele mai sexy artiste din Romania. Toate imaginile de pe retelele de socializare scot la iveala frumusetea si senzualitatea artistei care are doi copii, pe Maya si Dominic.

Foto: Facebook/Antonia

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Mihaela Radulescu sexy, #Antonia sexy, #vedete mamici sexy, #Vedete sexy , #vedete romanesti