Marina Almasan: Asa se explica prezenta mea ridicol de constanta la postul public de televiziune Interviu

Luni, 17 Noiembrie 2014, ora 08:32
10947 citiri
Marina Almasan: Asa se explica prezenta mea ridicol de constanta la postul public de televiziune Interviu
Foto: Facebook/Marina Almasan

Marina Almasan e o prezentatoare TV cu vechime, care se incapataneaza insa sa lucreze doar pentru postul national de televiziune.

De ce? A explicat chiar ea intr-un interviu Ziare.com, prilej cu care ne-a dezvaluit si ca fuge de vulgar "ca dracul de tamaie".

Marina Almasan, care prezinta la TVR 2 emisiunea "Hai Hui", ne-a povestit si ca unul dintre cei mai interesanti invitati a fost Adi Minune, pe care l-a chemat chiar cu riscul de a-si supara sefii.

Nu in ultimul rand, vedeta TVR a tinut sa clarifice si motivul divortului de Victor Socaciu, marturisind ca nu exclude ideea unei noi casatorii, fie ea si fara rochie de mireasa.

Vi s-a dat pe mana o noua emisiune, pe tema vacantelor. Destinatia de vis, in cazul dvs, care ar fi?

Nu exista destinatii de vis. Exista oameni deosebiti, alaturi de care orice destinatie poate deveni un vis. Un loc fantastic de pe Pamant, dar pe care-l descoperi de unul singur, paleste in fata altuia, poate mult mai neinsemnat, dar pe care-l "gusti" alaturi de o persoana speciala din viata ta. Asa ca... va dezamagesc: nu tintesc destinatii de vis, ci... bucurii in doi.

Exista vreo vacanta care sa va fi lasat un gust amar? De ce?

Prima vacanta fara fata mea. Cand a implinit 18 ani, Marina a primit permisiunea sa plece, pentru prima oara, cu colegii, in vacanta. Pana atunci, toate vacantele le faceam in familie, cu copiii alaturi.

In acel an, tin minte, vara mea nu a mai fost la fel. Desi, teoretic, vacanta s-a simplificat mult (inainte era destul de dificil sa-i "nimeresc" pe amandoi copiii: unul tragea hais, altul cea) ceva parca se schimbase. Intrasem intr-o noua etapa a vietii.

Exista o tema pe care nu ati putea realiza niciodata o emisiune?

Teoretic, nu. Geamanul nu are limite nici in imaginatie, nici in efortul depus pentru o cauza in care crede. Practic, insa, nu ma veti vedea niciodata realizand emisiuni de tip tabloid. Bocancii mei imi sar automat din picioare atunci cand indraznesc sa patrund in sufletul cuiva; apoi... fug de vulgar, precum dracul de tamaie.

Tocmai asa se si explica prezenta mea ridicol de constanta la postul public de televiziune: am in sange aceasta aplecare spre a educa, inclusiv prin divertisment.

Ne puteti numi o vedeta din prezent pe care nu v-ati dori-o in emisiune?

La fel cum chinezii spun ca "nu exista nicio carte atat de proasta, incat sa nu ai nimic de invatat din ea", consider ca nu exista nicio vedeta din care un reporter abil sa nu poata "extrage" lucruri interesante, inedite chiar.

Va voi da si un exemplu. Desi postul public nu a considerat o prioritate invitarea manelistilor, vreau sa va spun ca una dintre cele mai interesante intalniri televizate, pe care am avut-o nu demult (cu riscul de a-mi fi suparat sefii de atunci), a fost cea cu Adi Minune. Probabil ca multa lume si-a schimbat parerea despre artistul cu pricina dupa ce am reusit sa scot la lumina latura atat de frumoasa a caracterului sau...

Lucrati in televiziune de multi ani. Cum s-a schimbat in tot acest timp?

Goana dupa rating a schimbat mult atat televiziunile, cat si oamenii de televiziune. Desi progresul tehnicii si evolutia programelor, pe plan mondial, au marcat un plus incontestabil in "forma" emisiunilor, cuvantul "spectaculos" devenind un loc comun al televiziunilor in special comerciale, "fondul" a avut multe de suferit. Inclinatia unora catre circ, scandal, privitul pe gaura cheii, vulgar etc. a dictat politica de programe a majoritatii acestor televiziuni.

Lumea nu mai are nevoie, se pare, de emisiuni cuminti, care sa o informeze decent, sa o educe, ci alearga dupa scandalul televizat si dupa programele "dezbracate" pe care sa le comenteze a doua zi, la colt de strada. Gustul unui segment de public dicteaza politica de programe, iar ceilalti, care se incapataneaza sa doreasca lucruri decente, au devenit "public de nisa".

Vreti, nu vreti, sunteti in atentia tabloidelor. Care ar fi cea mai gogonata minciuna care s-a scris despre dvs?

Nu atat minciunile, ci campaniile de presa m-au deranjat foarte mult. M-a durut foarte tare cand, fara sa caute deloc adevarul, presa m-a pus la zid, acum doi ani, acuzandu-ma ca as fi luat-o razna, inselandu-mi sotul.

Au trebuit sa treaca, iata, doi ani pentru ca tot presa sa descopere ca, de fapt, SOTUL MEU era cel care avea o amanta, cu mult timp inainte de divortul nostru, o impresara cu care traieste pe furis, departe de ochii lumii, la Montreal. Dar presa a ales mai intai sa dea cu pietre si abia apoi a verificat.

Nimeni nu se astepta la asa ceva. Marina Almasan spune tot: Iata adevarul despre divort

Ce relatie aveti in prezent cu Victor Socaciu?

Dezamagirile repetate pe care mi le-a produs ma fac sa evit orice intersectare cu un trecut care doare.

Va vedeti maritata inca o data?

Imi doresc foarte mult sa am alaturi un om care sa repuna ideea de casatorie pe piedestalul de pe care a fost atat de brutal daramata.

Nu, nicidecum, nu sunt speriata de ideea unei noi casatorii (exclus rochie de mireasa si alte astfel de stridente, care nu mai rimeaza cu varsta), ba chiar imi doresc sa imbatranesc langa cineva drag, care sa ma respecte si iubeasca, facandu-ma sa uit socul prin care am trecut recent.

Care e cel mai important lucru pe care l-ati invatat din mariajele trecute?

Ca nu exista dragoste vesnica.

Ce nu stie publicul despre Marina Almasan? Aveti vreun talent, vreun hobby mai special?

Cu o asemenea presa?!? Glumiti! Publicul stie despre mine mai multe decat stiu eu insami! Un singur lucru am reusit sa-l feresc de ochii lumii: lacrimile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marina Almasan divort Victor Socaciu, #Marina Almasan motiv divort, #Marina Almasan nunta, #Marina Almasan noua casatorie, #Marina Almasan Hai Hui, #Marina Almasan emisiune TVR 2, #Marina Almasan interviu, #Marina Almasan Adi Minune , #vedete romanesti