Mircea Albulescu, externat: Ma duc la un spital plin de fete frumoase

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 16:36
3285 citiri
Mircea Albulescu, externat: Ma duc la un spital plin de fete frumoase
Foto: Cinemagia

Actorul Mircea Albulescu a fost externat, sambata, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde a fost operat pe cord, si va fi internat intr-un centru de recuperare din Bucuresti.

La plecare el a glumit cu jurnalistii, carora le-a spus ca merge la un "spital plin de fete frumoase".

Albulescu a iesit, sambata, pe usa Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara intr-un scaun cu rotile, fiind condus de o asistenta pana la masina fiului sau, care il astepta.

"Nu ma duc acasa, ma duc la spital, ma duc la un spital plin de fete frumoase, de baieti destepti, plin de doctori, care toti imi vor spune 'stai cuminte, stai cuminte, totul o sa fie bine'. O sa fie bine pana cand? Pana joi, bineinteles.

Bine ca a trecut o perioada, nu a fost usor, nu a fost frumoasa, nu am fost nici devreme acasa. Neaparat sa fim cu totii sanatosi, neaparat cu totii sa venim la teatru, neaparat cu totii sa citim, sa ascultam, sa privim gesturile artistice. E un balsam bun pentru sufletul fiecaruia dintre noi", a spus Mircea Albulescu.

Fiul actorului, Matei Albulescu, a precizat ca tatal sau va fi internat, dupa ce va ajunge la Bucuresti, intr-un centru de recuperare cardio, iar drumul de la Timisoara pana in Capitala il va face cu avionul.

Prima poza cu Mircea Albulescu pe patul de spital, dupa operatia la inima

"Totul a fost foarte bine din punct de vedere medical si clinic, dar e foarte slabit. Vom merge la un centru de recuperare cardio si sper ca in doua-trei saptamani sa fie pe picioare. Este in regula pentru un zbor cu avionul, si profesorul Gaspar (Marian Gaspar, medicul care l-a operat pe actor - n.red.) a spus ca e in regula, deci putem zbura linistiti. Sta bine si fizic, si psihic", a spus fiul actorului.

In noaptea de 24 spre 25 noiembrie, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, acuzand dureri in piept.

Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost supus, in 26 noiembrie, unei interventii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusa de profesorul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

In timpul interventiei, lui Mircea Albulescu i-au fost facute trei bypass-uri, intrucat in urma analizelor amanuntite s-a impus aceasta operatie, mai ales ca actorul avea montat un stimulator cardiac.

Mircea Albulescu se afla la Timisoara deoarece in 24 noiembrie a avut loc in acest oras spectacolul "Badaranii", in care actorul joaca.

Actorul a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada. El a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita.

Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Albulescu externat spital, #Mircea Albulescu spital operatie , #vedete romanesti