Mircea N. Stoian, despre banii dati invitatilor la Antena 1 si ofertele cu tenta sexuala primite Interviu

Vineri, 19 Aprilie 2013, ora 14:32
14251 citiri
Mircea N. Stoian, despre banii dati invitatilor la Antena 1 si ofertele cu tenta sexuala primite Interviu
Foto: Facebook/Pressing Money Channel

Mircea N. Stoian, fostul coprezentator de la Un Show Pacatos, si-a castigat renumele de critic al vedetelor si se pare ca nu a incetat sa o faca chiar daca a schimbat postul de televiziune si formatul emisiunii.

Acum, prezinta o emisiune la The Money Channel, care nu este pentru "devoratori de manele si tabloide", dupa cum a declarat el in cadrul unui interviu acordat Ziare.com.

L-am intrebat pe Mircea N. Stoian daca in perioada in care a lucrat la Antena 1 a fost platit vreun invitat, insa s-a limitat la a spune ca nu "dau din casa".

Un lucru este sigur, prezentatorul emisiunii "Pressing" nu se va mai intoarce niciodata in trustul de unde a plecat, pentru ca are multi dusmani acolo, dupa cum a marturisit.

Cum a fost revenirea pe sticla?

Revenirea sa face firesc, precum se amesteca apa dulce cu cea sarata, la gurile Dunarii. Si fara prea multe hopuri. Dupa o luna de repetitii, emisiunea a inceput sa prinda carne, asta pentru a compensa faptul ca eu nu mai mananc deloc carne.

Mai sunt multe lucruri de facut: deocamdata sunt in rodaj si nu am turat motoarele cat ar trebui. Cam prin vara vom vorbi de o emisiune cu adevarat definita HD. Exact cand voi reveni si eu la forma fizica pe care mi-o doresc si pentru care trag cate doua ore aproape zilnic.

Dar trecerea de la o emisiune tabloida la una mai serioasa cum a fost?

Trecerea de la tabloid la o emisiune serioasa e ca trecerea de la hochei pe gheata la mersul cu rolele pe asfalt. Principiile miscarii raman aceleasi.

Ati declarat la un moment dat ca "emisiunea mea nu este pentru prosti". Dar cui se adreseaza ea?

Emisiunea "Pressing" de la Money Channel are ca public tinta mediul de afaceri din zona mijlocie si mica. Se adreseaza cu predilectie celor cu studii superioare si peste, care insa nu au cunostiintele necesare abordarii "High Tech" a subiectelor economice.

E o emisiune pentru oameni destepti si cu simtul umorului, nu pentru devoratori de manele si tabloide. E o emisiune de economie popularizata, cu accent pe impactul social major al stirilor analizate. Ca ton se plaseaza in zona colocviala decenta.

In timpul in care ati fost la "Un show pacatos" a fost platita vreo vedeta pentru a participa?

Intrebati-i pe cei de la "Un Show pacatos", nu pe mine. Eu activam in zona editoriala, nu in cea de productie. Chiar daca stiu, nu e frumos sa "dai din casa", mai ales fara dovezi concrete (...).

V-ati stricat relatiile cu vreo cunostiinta in acest timp, avand in vedere ca erati critic la adresa lor?

Tot timpul. Am pierdut prieteni, mi-am facut altii... Important e ca am evoluat spre mai bine si ca am rezistat presiunilor si ofertelor, inclusiv materiale. De cele cu tenta sexuala nu mai pomenesc pentru ca oricum nu m-ar crede nimeni.

"Mai am multi dusmani in trustul din care am plecat"

V-ati intoarce in trustul Intact daca vi s-ar propune sa prezentati o emisiune? V-ar tenta moderarea emisiunii Acces Direct, pentru ca tot s-a anuntat ca Simona Gherghe va fi inlocuita?

Niciodata. Nu ma intorc de unde tocmai am plecat. Am terminat colaboarea cu trustul Intact in conditii civilizate, dar mai am multi dusmani in acel trust, inclusiv in zona de decizie, asa ca o reintoarcere a mea acolo nu poate fi nici macar ipotetica. Cat despre prezenta mea la "Acces Direct", in locul Simonei, pe care o respect pentru cate a luat dupa ceafa fara vina ei, e un scenariu SF fara acoperire.

Se pare ca Simona a vrut sa isi dea demisia dupa o emisiune in care se prezenta stilul de viata si lipsa de igiena a Ioanei Tufaru. Cum vi s-a parut ceea ce aparea la TV in aceea perioada?

Nu imi comentez nici actualii colegi si nici fostii colegi de televiziune. Fiecare face televiziune dupa posibilitati, pregatire si standarde personale. Fiecare, in felul lui, si-a facut meseria pentru care a fost platit. Moralistii fac parte din alta tabara, nu a mea.

Despre despartirea Gabrielei Cristea de Marcel Toader

Ati fost mult timp in aceasta lume, ce parere aveti despre divortul Gabrielei Cristea? Pare regizat?

Cu Gabi lucrurile sunt simple. Si-a terminat resursele si Marcel Toader a parasit campurile de foraj spre alte zone mai manoase.

Ne puteti spune doua, trei cuvinte despre urmatoarele persoane: Oana Zavoranu, Andreea Tonciu, Catalin Botezatu, Oana Roman?

Nu vreau sa mai comentez oameni care nu mai intra in zona mea de atentie. Sa ramana in sosul monden, artificial precum colorantii de la torturile alea oribile de prin mall-uri, tempi passati. Vor reintra in sfera mea de atentie in momentul in care vor face ceva palpabil, nu vrajeli de doi lei fara TVA, numai bune pentru aburit geamurile la presa.

Acum lucrez la The Money Channel si e normal sa o rup definitiv cu mondenul, de care oricum nu eram foarte atasat. Raman in continuare in relatii civilizate cu Oana Zavoranu si cu Oana Roman. Atat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Mircea N Stoian un show pacatos, #Mircea N Stoian emisiune Money Channel, #Mircea N Stoian Capatos, #Mircea N Stoian bani invitati, #Mircea N Stoian relatii vedete , #vedete romanesti