Miss Mary asteapta de la 2015 o nota buna la bacalaureat, dar si multa inspiratie Interviu

Marti, 30 Decembrie 2014, ora 18:21
3624 citiri
Miss Mary asteapta de la 2015 o nota buna la bacalaureat, dar si multa inspiratie Interviu
Foto: Red Clover

2015 incepe ca fiecare an cu sperante, planuri si promisiuni. Ce asteptari au vedetele de la noul an si ce si-au propus sa bifeze in 2015 ne-au spus pe rand, dezvaluind pentru Ziare.com cele mai arzatoare dorinte si ganduri intime.

Pe Miss Mary, pe numele adevarat Maria Alexandra Florea, o asteapta un an greu in 2015, avand in vedere ca urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat. Asa ca artista spera sa intre la facultatea pe care si-o doreste, dar si sa aiba inspiratie ca pana acum pentru a crea piese frumoase, dupa cum a declarat intr-un interviu acordat Ziare.com.

Ce-ti doresti tie, in anul care vine?

Imi doresc multa sanatate si fericire, imi doresc sa am putere si sa muncesc cat mai mult, atat pe plan profesional, cat si la scoala, avand in vedere ca in anul care vine voi sustine examenul de bacalaureat.

Ce ai vrea sa nu mai repeti in 2015?

Nu stiu daca regret ceva din ce am facut pana acum. Singurul lucru pe care vreau sa-l imbunatatesc este concentrarea mea pe lucrurile care ma intereseaza si care imi sunt folositoare. Vreau sa imi dozez timpul, astfel incat sa muncesc si sa invat mai mult, dar si sa ma pot relaxa.

Daca ar fi sa tragi linie, care e invatatura lui 2014?

A fost un an in care m-am maturizat si am invatat foarte multe lucruri. In perioada adolescentei fiecare mica perioada conteaza, iar acest an a contribuit la formarea mea, ca artist, dar si ca om.

Care e cuvantul care rezuma cel mai bine 2014?

Cred ca distractie. Am petrecut niste momente extraordinare in acest an, am o multime de amintiri frumoase si sunt foarte mandra de lucrurile pe care le-am realizat.

Dar cuvantul de ordine pentru 2015, asa cum vezi tu acum anul ce vine, care e?

Va fi un an foarte greu pentru mine, dar presarat, cu siguranta, si de momente frumoase. La inceputul acestui an vreau sa lansez o piesa la care tin foarte mult si pe care o pregatesc de ceva vreme, asa ca va fi un an prosper, sa speram, si pe plan profesional.

E vreun loc in care speri sa ajungi in anul care urmeaza?

Da. Imi doresc foarte tare sa ajung in Elvetia si cred ca se va infaptui acest lucru. Bineinteles ca as vrea, daca se poate, sa vizitez toata lumea, dar nu voi avea foarte mult timp.

Spune-ne doua lucruri de pe lista cu "lucruri de facut in 2015".

Sa lucrez cat mai mult in studio, pentru ca in ultima vreme chiar am avut un "avant" de inspiratie si am creat foarte multe piese frumoase (sper sa nu ma paraseasca inspiratia in 2015). De asemenea, vreau sa ma concentrez si sa intru la facultatea la care mi-am propus. Celelalte dorinte ale mele sunt foarte modeste, tot ceea ce imi doresc este sa petrec timp cu familia si cu prietenii apropiati.

Ce urare faci romanilor?

Sarbatori fericite si luminate de magie alaturi de familie si de prieteni!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Miss Mary Revelion, #Miss Mary dorinte 2015, #Miss Mary melodii , #vedete romanesti