Misty, dezvaluiri fara precedent: Andreea Balan reactioneaza ca o fiara. E rea

Marti, 02 Septembrie 2014, ora 09:18
11701 citiri
Misty, dezvaluiri fara precedent: Andreea Balan reactioneaza ca o fiara. E rea
Foto: Kanal D

Misty, femeia pentru care Andreea Balan s-a despartit de Keo, a facut, luni seara, dezvaluiri fara precedent despre ceea ce s-a intamplat intre ea si cantaret.

Artista a declarat pentru Kanal D ca povestea dintre ea si Keo a inceput acum sapte ani, dar ca s-a terminat repede, dupa ce fosta membra a Andre a gasit cateva mesaje in telefonul iubitului sau. Cei doi au reluat legatura acum doi ani.

Femeia de care cantaretul s-a despartit saptamana trecuta a marturisit ca trece printr-o perioada dificila si ca "a luat-o razna".

"Nu mi se pare corect ce mi s-a intamplat. Am luat-o un pic razna. Mi-am pierdut mintile. Am citit atatea lucruri despre minte. E interesant ce au facut ei. Andreea a fost o doamna, este o femeie foarte desteapta. A vorbit frumos despre mine.

Nu aveam ce sa ii reprosez, ma simteam si mai vinovata, dar a facut acele lucruri, a dat acele articole. Ne-am vazut si am vorbit, iar ea a dat presei", a spus Misty, adaugat ca atat Keo, cat si Andreea Balan se acuzau reciproc vizavi de cine a dat informatii presei.

Tanara a explicat ca, de foarte multe ori, compozitorul i-a spus ca o sa isi paraseasca iubita si ca ea l-a crezut.

"E o psihoza, cum zice el. Nu mai intelegi nimic. Mi-am facut atatea scenarii. Asta ajunsesem sa fac in ultima vreme, sa stau in casa si sa fac scenarii. Imi spunea ca vrea sa o parareasca pe Andreea. Ma incerca sentimentul de vina", a continuat ea.

Dupa despartirea de Misty, Keo vorbeste despre impacarea cu Andreea Balan

Mai mult, Alexandra (numele adevarat al lui Misty) a precizat ca relatia sa cu artistul a fost una normala. Si-au cunoscut familiile si mergeau impreuna in vacanta, mai ales in ultima vreme, pentru ca Andreea Balan era foarte mult timp plecata la concerte.

Cat despre ceea ce s-a intamplat dupa ce fosta concurenta la "Dansez pentru tine" a aflat despre relatia sa cu Keo, Misty sustine ca a inteles ca Andreea era ranita si ca a lasat-o sa se victimizeze, dar ca aceasta a intrecut masura.

"Eu am suferit, am tacut, nu am iesit sa ma apar o secunda. Am zis sa las sa se razbune ca e o femei ranita. Numai ca la un moment dat a depasit orice limita. Ne-a afectat ingrozitor si pe mine, si pe el. Ne certam. (...)

Am dispretuit-o si am urat-o pe ea. Au fost si niste amenintari. La un moment dat m-a amenintat si el, dar am inteles de ce a facut-o si l-am iertat. Andreea e o femeie ranita. Reactioneaza ca o fiara. E o femeie rea", a mentionat Misty.

Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa o relatie de opt ani de zile, dupa ce artista a aflat ca iubitul sau o insela cu Misty de mai mult timp. Dupa cateva luni, artistul a recunoscut relatia cu mai tanara colega de breasla, dar saptamana trecuta a pus punct idilei cu ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Misty Andreea Balan Keo, #Misty uram Andreea Balan, #Misty relatie Keo , #vedete romanesti