Monica Gabor isi recunoaste slabiciunea: Inca nu am reusit sa detin aceasta arta...

Vineri, 07 Februarie 2014, ora 13:44
4722 citiri
Monica Gabor isi recunoaste slabiciunea: Inca nu am reusit sa detin aceasta arta...
Foto: Facebook/Monica Gabor&Mr Pink

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, actuala partenera a afaceristului cunoscut ca Mr. Pink, admite ca are o slabiciune.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, aceasta vorbeste depre ranile sufletului, la care unii sunt mai sensibili decat altii: "Ce reprezinta pentru anumite persoane o vorba aruncata in vant, pentru altii poate fi inceputul sangerarii unei rani.

Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera cu lucrurile pozitive care ni se intampla, dar nu se inchid. Mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise".

Mai grav e cand "ranile sufletului" sunt create prin propria putere, chiar de cel in cauza, pe un fond deja sensibilizat de rautatile celor din jur.

Modelul le impartaseste fanilor ca nici pana la varsta de 25 de ani nu a deprins taina de a nu se mai rani cu propriile ganduri.

"Este atat de usor sa te ranesti pe veci cu propriile tale ganduri (...). In concluzie, cred ca depinde de noi cum decidem sa percepem ce ni se intampla. Eu inca nu am reusit sa detin aceasta arta...", incheie Monica Gabor, intrebandu-si fanii: "Voi cum acceptati realitatea voastra si cum reactionati cand va simtiti subapreciati?", a mai scris ea.

Monica Gabor renunta definitiv la Irina? Ce spune fosta doamna Columbeanu

Peste 600 de persoane i-au apreciat postarea, Monica primind si sfaturi pretioase de la mii de kilometri distanta, ea aflandu-se in prezent in SUA, fara fetita ei, Irina.

"Cel mai important lucru in viata este sa ne simtim bine cu noi insine, nu conteaza ceea ce gandesc altii despre noi.

Indiferent ce si cum vom face, gura lumii n-o sa putem acoperi niciodata. Tu nu trebuie sa demonstrezi nimanui ceea ce esti, ci doar trebuie sa fii tu multumita de ceea ce faci si sa te simti bine", i-a scris o fana.

A.S.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Monica Gabor Facebook, #Monica Gabor slabiciune, #Monica Gabor Facebook fani, #Monica Gabor America , #vedete romanesti
Comentarii