Nicola, despre vocile tinere si emisiunile cu vedete: Eu sa sar de la trambulina? Nah! Interviu

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 08:08
4876 citiri
Nicola, despre vocile tinere si emisiunile cu vedete: Eu sa sar de la trambulina? Nah! Interviu
Foto: Facebook/Nicola

Cantareata Nicola e de multi ani pe scena, insa stilul sau se incapataneaza sa ramana proaspat. Daca ar intalni-o pe Nicola din anii '90, nu i-ar reprosa nimic, spune ea, pentru ca a facut ce a stiut ea mai bine atunci. In plus, daca nu gresesti, nu inveti si nu progresezi, declara Nicola.

Artista este extrem de atenta la ce se intampla pe piata muzicala autohtona, privind cu vigilenta catre cei foarte tineri. Are si cativa artisti din generatia noua care ii plac, printre acestia aflandu-se Sore, Tudor Turcu, Alex Mataev, Raluka si Fely Donose.

Intrebata daca ar lua parte la o emisiune de genul "Splash! Vedete la apa", aceasta a raspuns prompt pentru Ziare.com: "Eu sa sar de la trambulina? Nah!". Totusi, admite ca atunci cand vine vorba de imagine, niciodata nu ar trebui sa spui "niciodata". Insa un scandal regizat doar pentru mai multa vizibilitate e un scenariu exclus in cazul ei.

Care e melodia cea mai aproape de suflet?

Doar una? Hai sa-ti zic cateva. Imi place sa ascult "Empire state of mind", Alicia Keys feat. JayZ. Imi aduce aminte de un loc drag, New York. Imi place "Is this love", de la Whitesnake, pentru ca emana foarte multa dragoste, "Live your life", Bomfunk Mc's, pentru ca iti da un chef nebun sa traiesti intens.

Cum s-ar numi melodia care oglindeste perfect aceasta perioada a vietii dvs.?

Greu de spus si totusi sunt cateva. "Am I wrong", Nico&Vinz, e ring tone-ul telefonului meu in perioada asta. Imi place foarte mult mesajul pe care il transmite.

Ati colaborat cu Thomas Nichols, care a scris melodii pentru Celine Dion si All Saints. Cum a fost, nivelul vi s-a parut altul?

Da. Si am invatat cate ceva din acea colaborare.

V-a atras atentia vreuna dintre vocile tinere din prezent?

Ar fi cateva. Sore e un talent evident; o stiu de cand avea 13 ani si am lucrat cu ea si cele 3 colege ale ei din grupul Dolly. Ma bucur pentru realizarile ei.

Imi mai place Tudor Turcu, pentru ca este o super voce. Sa nu uit de Fely Donose, o alta voce mare, Alex Mataev, Raluka si ar mai fi cativa...

Cum vi se pare piata muzicala romaneasca in prezent?

Mai sunt multe de facut, de imbunatatit.

Cum e piata muzicala acum fata de anii '90, cand v-ati lansat?

Avand in vedere ca avem artisti pe piata internationala, zic ca e mai bine. Inna este cel mai bun exemplu. Si a ajuns acolo datorita unui management impecabil.

Ce-ati avea sa-i reprosati tinerei Nicola, aflata la inceput de drum, sau ce sfat i-ati da?

Nimic. Nicola de atunci a facut ce a stiut si putut ea mai bine. Daca nu mai si gresesti, nu inveti, nu progresezi.

Multe cantarete participa in prezent la tot felul de show-uri, fiind ba jurate in emisiuni de talente, ba sarind de la trambulina... Vi s-a propus asa ceva? Ati participa daca veti primi o astfel de propunere?

Eu sa sar de la trambulina? Nah! Dar ca si jurata, hai ca nu-i asa rau, hehe... Imi place sa descopar talente.

Ce nu ati face niciodata pentru imagine?

Niciodata sa nu spui niciodata, dar totusi nu as regiza un scandal doar ca sa ma aflu in treaba.

In ce ipostaza nu poate fi vazuta niciodata Nicola, indiferent daca in viata publica sau cea personala?

In nici un caz asa cum nu sunt. Nu mi-au placut niciodata fake-urile.

46 de ani este varsta la care...

Poti sa muti muntii din loc, daca vrei.

Care este cea mai de pret invatatura pe care ati tras-o pana la aceasta varsta?

Rabdarea este cheia fiecarei reusite.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Nicola voci bune Romania, #Nicola emsiuni vedete, #Nicola scandal regizat, #Nicola muzica, #Nicola interviu , #vedete romanesti