Nuami Dinescu: Tanta a fost un rol - Despre relatia cu Teo si noua emisiune Interviu

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 15:34
9380 citiri
Nuami Dinescu: Tanta a fost un rol - Despre relatia cu Teo si noua emisiune Interviu
Foto: Facebook/Nuami Dinescu

Nuami Dinescu, fosta asistenta a Teodorei Trandafir, cea care a dat viata personajului Tanta, va putea fi vazuta de luni, la TVR 1, in emisiunea "Se zice ca".

Emisiunea, care incepe de la 17:10, ce poate fi vazuta de luni pana miercuri, se doreste o alternativa la emisiune de divertisment de amiaza, iar in cadrul ei se vor dezbate teme legate de moda, stil, frumusete, dar si subiecte din actualitatea mondena si sociala, intr-o maniera relaxata.

"'Se zice ca' barfa este doar un exercitiu al limbii. Dar la noi se face conversatie, care este un exercitiu al mintii" - asa este promovat show-ul, prezentat intr-o formula de patru femei "cu background diferit": Ioana - coconul care se transforma in fluture, Florina - idealista vesela, Sonia - mama si sotia perfecta, dupa cum le-a caracterizat pe colegele sale succint Nuami Dinescu, cea de-a patra prezentatoare.

Actrita ne-a vorbit si despre personajul jucat ca si asistenta a Teodorei Trandafir, marturisind ca "a trebuit sa las sa treaca vreme pana ce lumea a inteles ca Tanta a fost un rol".

Emisiunea este anuntata ca fiind o alternativa la programele TV de dupa-amiaza. Cu ce este ea diferita de alte emisiuni din aproximativ acelasi segment orar, cum ar fi "Teo Show" sau "Acces Direct"?

Cu multe... Cea mai vizibila diferenta e ca... noi suntem 4! Si se zice ca unde-s doi, puterea creste. Daramite unde-s patru?... Si, cum fiecare dintre noi are propria experienta de viata, toate subiectele pe care le vom trata in emisiune vor fi abordate din patru unghiuri diferite. V-am convins?

In emisiunile mondene din prezent cat la suta e barfa si cat conversatie?

Stai putin, ca nu stiu pe unde mi-am lasat barfometrul... si nici conversometrul... Of, lucrurile astea nu sunt niciodata la indemana cand le cauti!

Ce fel de subiecte sau invitati nu vor avea loc in emisiunea "Se zice ca"?

Noi vom aduce in platou persoane care au ceva de spus, care creeaza lucruri frumoase pe care sa vi le impartaseasca. Vom veni cu personaje indragite, apreciate pentru experienta lor, pentru expertiza lor in diferite domenii.

Emisiunea se adreseaza doar femeilor? Un barbat ce-ar putea gasi interesant la acest show?

Dar pe cine nu deconecteaza o discutie relaxata intre cateva fete frumoase (si eu sunt una dintre ele...) despre subiecte de tot felul? Stiti ca de luni (6 octombrie - n. red.), noi asta va pregatim: un light show de divertisment in care incercam sa va punem la curent cu noutatile din zona sociala, culturala si mondena.

Cum le-ati descrie succint pe cele trei colege ale dvs?

Ioana - coconul care se transforma in fluture

Florina - idealista vesela

Sonia - mama si sotia perfecta

Emisiunea va avea si partea ei mondena. Cum vi se pare aceasta lume in Romania? Daca ar fi sa o descrieti in cateva cuvinte, ce ati spune?

Sincer, o vad monotona, dar totusi surprinzatoare. Cand crezi ca deja le-ai aflat pe toate, inca se mai gaseste ceva ce te "loveste" si te lasa perplex. A, si agresiva cumva...

Presa, in general (fie ca e vorba despre TV, presa scrisa, radio) are mare aplecare spre reflectarea subiectelor mondene, iar noi ajungem oricum sa aflam despre aceste asa numite "mondenitati", vrem, nu vrem.

Multa lume va stie din vremea in care aveati emisiune cu Teo. Ce-ati mai facut de atunci?

Multe, pentru ca a trecut mult timp. M-am apucat de scris dupa ce am primit cadou site-ul nuami.ro, am scos o carte, "Eu nu sunt Tanta", la editura Cartea de suflet, am legat prietenii pe viata cu echipa Film addict, cu care am facut filme de scurt metraj ("Camp cu maci", cu Iliana Dumitrache, "Prin ploaie cu Cristina Iordan"), am mai jucat prin seriale pentru HBO, am devenit voluntar la "Invingem Autismul" si la "Adopta Iubeste Adora" si am trait din plin tot ce mi s-a oferit.

Cu Teo in ce relatii sunteti in prezent?

Suntem ok.

Privind in urma, rolul Tanta, din emisiune, v-a adus si deservicii?

A trebuit sa las sa treaca vreme pana ce lumea a inteles ca Tanta a fost un rol, ca niciunui actor nu-i place sa fie asimilat unui singur personaj. Altfel nu stiu, nu am contabilizat neajunsuri; lumea o iubeste pe Tanta din moment ce si azi oamenii ma tin minte. E frumos si le multumesc pentru dragostea lor.

In cartea dvs "Eu nu sunt Tanta" afirmati ca ati fost adesea confundata de oameni "cu ce vedeau la televizor". Dar cum este Nuami Dinescu, cea diferita de Tanta?

As vrea sa am nonsalanta ei, usurinta cu care spune lucrurilor pe nume... Era oarecum firesc, stia ca se poate adaposti la umbra personajului.

E destul de greu sa faci asa o separare clara, la urma urmei doar numele a fost ales de altcineva, personajul e al meu, el l-am nascut, eu l-am crescut, era normal sa-i- "imprumut" din defectele sau calitatile mele. E drept, ei i-am dat curajul si indrazneala care imi lipsesc mie. Dar nu e niciodata tarziu sa ma infoi precum... paunul.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Nuami Dinescu emisiune TVR, #NUami Dinescu Se zice ca, #asistenta Teom emisiune TVR, #noua emisiune TVR divertisment, #SE zice ca TVR, #Nuami Dinescu Tanta Teo , #vedete romanesti