Numele adevarate ale vedetelor autohtone si de unde li se trag poreclele

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 07:38
10105 citiri
Numele adevarate ale vedetelor autohtone si de unde li se trag poreclele
Foto: Revista Tango

Multi artisti din generatia noua isi aleg un nume de scena care sa ii ajute sa se vanda mai bine. Avand in vedere ca au inceput sa iasa cat mai mult pe piata internationala, aceasta este o alegere buna pentru promovarea lor. Dar cati dintre voi stiu care sunt numele lor adevarate?

De exemplu, Inna, cea care a innebunit intreaga lume cu melodii precum "Sun is Up" sau "Hot", se numeste Elena Alexandra Apostoleanu.

Reprezentantii artistei au declarat pentru Ziare.com ca aceasta a ales numele de scena "Inna" pentru ca asa ii spunea bunicul sau cand era mica. "Ea a tinut foarte mult la el, a fost o persoana foarte importanta in viata ei, si alegerea numelui a venit de la sine", ne-au spus acestia.

Ruby se numeste in realitate Ana Claudia Grigore, iar pseudonimul l-a ales de la binecunoscuta piesa a celor de la Kaiser Chiefs. "Este una din piesele mele preferate", dupa cum ne-a precizat artista.

Cu totii il cunoastem pe Ovidiu Lipan Tandarica, dar cati stim ca "Tandarica" este o porecla care i se trage din copilarie?

"Eu am inceput foarte devreme. La 9-10 ani bateam la tobe. Cand am inceput cu 'Rosu si Negru' aveam 13 ani. Cantam un jazz rock mai special si aveam o tehnica foarte speciala. Cand cantam la tobe parca eram tras de sfori. Si acum sunt imprimari si zici ca sunt tras de ate. Eram slab si aveam si nasul putin mai mare. Eram ca o papusa. Faceam totul tandari si porecla a venit de la energia asta", ne-a marturisit tobosarul.

Artistul urmeaza sa mearga la Bruxelles, unde va reprezenta Romania la Festivalul Balkan Trafik. Alaturi de el vor performa fanfara Zece Prajini, acordeonistul Roberto de Brasov si formatia Zmei Trei. De asemenea, tot in cadrul festivalului va avea loc premiera belgiana a filmului "Loverboy", al lui Catalin Mitulescu.

Cand spunem Bodo, cu totii ne gandim la "Proconsul", dar cand auziti de Bogdan Mihai Marin la cine va ganditi? E aceeasi persoana:).

Numele sau de scena este foarte vechi si i-a fost dat de un fost coleg din trupa Asterix.

"Bodo vine de la colegul meu, cu care cantam in 1983, cu care m-am apucat de cantat. Colegul meu de la chitara, alaturi de care cantam in Asterix. Colegul meu, care se numea Sorin Lazar si caruia ii spuneam Vrabie si care acum locuieste in Islanda, mi-a spus Bodo si de atunci asa mi-a ramas numele", a subliniat solistul.

Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin?

Il stiti pe Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin? Cu siguranta il cunoasteti. Este Matteo.

Porecla i-a fost data de bunica sa. "Matteo vine de la bunica. Ea mi-a spus de mic asa. Asa a ramas, in general, chiar si in familie", ne-a spus cantaretul.

Si daca vreti sa stiti de ce are atat de multe nume, artistul a explicat istoria acestora in cadrul unei emisiuni TV Ziare.com.

"Vasiliu e numele de familie. Mama si-a dorit sa aiba un fiu pe care sa il cheme Matei, mai ales ca intamplarea face ca m-am nascut in preajma acestui sfant. Asa am ajuns sa ma cheme Matei. Bunicului meu, pe care il cheama Anton, i s-a parut normal sa port numele lui. Apoi a venit nasul, pe care il cheama Aurel Eugen Ioan, si apoi au venit bunica si tata, care a spus ca pe fiul lui trebuie sa il cheme Florentin", a spus atunci Matteo.

Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Reprezentanţii REPER au transmis că excepţia de neconstituţionalitate ridicată de partid prin contestaţia depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privitor la decizia...
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
#nume adevarate vedete, #nume scena vedete, #nume porecle vedete, #Inna nume adevarat, #Tandarica nume real, #Matteo nume buletin, #Bodo nume buletin , #vedete romanesti