O actrita de la noi explica de ce femeile sunt ca pisicile, iar barbatii precum cainii

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 12:58
8596 citiri
O actrita de la noi explica de ce femeile sunt ca pisicile, iar barbatii precum cainii
Foto: davidphenry.com

Actrita si cantareata Adela Popescu sustine ca femeile seamana cu pisicile, in timp ce barbatii cu cainii, avand si argumente in acest sens.

Potrivit acesteia, in timp ce femeile robotesc prin casa, sustinand ca o astfel de activitate are rol terapeutic, aidoma pisicilor, care curata dupa ele, barbatii fac mereu mizerie " (cand intra in casa, cand mananca, dupa ce ies de la dus), chiar si atunci cand se ofera sa faca ei ordine in casa, trebuie sa strangem dupa ei".

Sunt asemenea cateilor, spune pe blog Adela Popescu: "Cateii fac mizerie cand mananca, dupa ce vin de la plimbare sar direct pe canapea, dupa ce le facem baie se scutura si uda toata baia".

Asemanarile nu se opresc aici. "Iubim sa mergem la salon de infrumusetare si abia asteptam sa vina o ocazie in care sa ne imbracam mai deosebit. Pisicile se spala singure si au un mers foarte gratios (pe care noi il imitam cand suntem cocotate pe cei 10 cm).

Pentru a putea intra in jeansii preferati, mancam putin si des, la fel ca pisicile", remarca Adela Popescu, mare iubitoare de animale.

In plus, la fel ca micile feline, femeile sunt pretentioase; nu se multumesc cu orice si fac doar ce vor, aminteste vedeta.

Disecand comportamentul barbatilor, actrita observa: "O alta similitudine pe care am observant-o este ca mananca mult. Oricat primesc in farfurie, mai cer si a doua portie. Iar partea cea mai frumoasa: ca sa iti multumeasca pentru masa vin sa iti dea o sarutare/limba cu sos inca pe ei".

Departe de a fi incheiat acest capitol, Adela Popescu continua, remarcand cu umor, tot vizavi de barbati: "Daca ii scapi un pic de sub supraveghere, reusesc sa adoarma. Pe fotoliu, cu telecomanda in mana/jucaria preferata sub labuta. Si dorm mult, frate!".

Joaca e o activitate importanta atat pentru catei, cat si pentru barbati: "Cateii adora sa se joace. Daca au o minge sau un frisbee, sunt cei mai fericiti. In ceea ce ii priveste pe partenerii nostri, dau doar un exemplu: cand este o consola de jocuri in zona, nici nu te mai observa".

Cum faci fata ispitei? Sfaturi de la Adela Popescu

Barbatii si cainii se aseamana si cand vine vorba de socializare, e de parere Adela Popescu. "Daca noi femeile/pisicile adoram sa ne ingrijim unghiile sau sa stam in casa in liniste, ei, barbatii/cateii, merg sa socializeze in vecini.

De cate ori nu te-ai trezit cu gasca de prieteni a partenerului la usa, insetati dupa o bere (sau jocul pe televizor de care spuneam)? Cateii sunt foarte incantati de cate ori merg in parc sa sape noi gropi sau sa se imprieteneasca cu alti catei".

Nici cand vine vorba de amor, diferentele nu sunt foarte mari intre barbati si caini: "Cand e perioada de imperechere o iau razna (valabil atat pentru catei, cat si pentru barbati) ".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adela Popescu barbati caini, #Adela Popescu femei pisici, #Adela Popescu blog, #Adela Popescu barbati , #vedete romanesti