O cantareata de la noi: Aveam mai mult succes cand aveam cu 7 kilograme in plus

Marti, 22 Iulie 2014, ora 16:52
3849 citiri
O cantareata de la noi: Aveam mai mult succes cand aveam cu 7 kilograme in plus
Foto: Facebook/Draga mea prietena

Cantareata Tara a reusit performanta de a slabi sapta kilograme in doar trei luni, cu ajutorul unui nutritionist. Desi e multumita de rezultat, afirma ca avea mai mult succes la barbati atunci cand era mai voluptoasa.

"Aveam mai mult succes cand aveam alea sapte kilograme in plus", a declarat cantareata, marti, la Kanal D.

Intrebata daca ar schimba ceva la ea, vedeta in varsta de 28 de ani, inalta de 1,75 metri, a raspuns ca "nu", desi afirma ca i-ar fi placut sa fi fost mai scunda.

Nu are nimic impotriva operatiilor estetice, insa e de parere ca nu trebuie facute pentru ca "asa e moda", ci doar daca intr-adevar te ajuta sa te simti mai bine in propria piele.

Legat de felul in care a reusit sa scada in greutate, Tara a povestit ca, initial, a fost la doi nutritionisti in Romania. Cum dupa o luna nu se intamplase nimic, nescazand in greutate nici macar cu un kilogram, a apelat la un nutritionist din Turcia, la sfatul mamei ei.

Vedete care au mintit ca au slabit spectaculos - care este adevarul

In cursul investigatiilor, a aflat si ca are probleme cu tiroida. Din fericire, problema a fost descoperita in stadiu incipient, asa ca, "cu o pastiluta dimineata", poate fi tinuta sub control. Chiar daca "nu e ceva care sa constituie un disconfort", dupa cum a afirmat ea, "toata viata va trebui sa am grija".

Intrebata daca nu cumva e prea slaba, artista a replicat "Spuneam ca nu exista sa fii prea slab. Ba exista", referindu-se la Iulia Albu, cu care a avut mai multe dispute, dupa ce a fost fotografiata cu Mihai Albu.

De altfel, din cauza faptului ca presa de scandal a cuplat-o cu Mihai Albu, nici nu are un iubit. "M-a cuplat presa cu Mihai si mi-a taiat toate sansele. Mi-au fugit admiratorii", a spus ea.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Tara slabit, #Tara Iulia Albu, #Tara Mihai Albu, #Tara probleme tiroida , #vedete romanesti