O noua nunta in showbizul romanesc: Ea e insarcinata

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 11:24
4426 citiri
O noua nunta in showbizul romanesc: Ea e insarcinata
Foto: lombokweddingplanner.com

O noua nunta se anunta in lumea mondena romaneasaca. Protagonistii sunt Claudia Patrascanu si Gabi Badalu, care urmeaza sa fie si parinti.

"Eram singura acasa cand mi-am facut testul. Nu stiam daca sa ma bucur sau sa intru in panica. L-am chemat pe Gabi si i-am spus. A inceput sa planga de bucurie si m-a mai linistit si pe mine.

Am o sarcina usoara, nu am avut greturi si pana acum si am luat doar doua kilograme. Gabi m-a cerut de sotie, iar data nuntii a fost stabilita. Va fi inainte de a naste", a declarat Claudia pentru Libertatea.

Cuplu surpriza in showbizul romanesc

Artista a precizat ca inca nu a aflat sexul copilului, dar ca ea ar vrea sa fie baiat, in timp ce viitorul sau sot ar vrea sa fie fetita.

Claudia a adaugat ca se intelege foarte bine cu familia lui Gabi Badalu, cunoscut in showbizul romanesc pentru relatiile cu mai multe vedete, printre care Ramona Gabor si Andreea Mantea.

"Viitorii mei socri sunt oameni deosebiti de amabili si tin la mine foarte mult. Eu si cumnata mea suntem foarte bune prietene. Deja ii spun cumnata, desi inca in acte nu suntem casatoriti. Ma simt atat de iubita si de fericita si abia astept sa devin mama", a mai spus cantareata.

Si Gabi Badalau este foarte incantat de ceea ce se intampla in viata sa.

"Sunt o femeie pe care o iubesc, care asteapta un copil si alaturi de care o sa am un viitor frumos impreuna. Normal ca am cerut-o de sotie. Claudia e o femeie deosebita si daca Dumnezeu a vrut sa imi daruiasca un copil, dragostea noastra e si mai mare si o sa fim impreuna toata ziua", a declarat, vineri dimineata, Gabi la Antena Stars.

Foto: Libertatea

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Claudia Patrascanu marita, #Claudia Patrascanu nunta Gabi Badalau, #Claudia Patrascanu Gabi Badalau , #vedete romanesti