Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Oamenii ma jigneau si nu reuseam sa-mi gasesc un job - Interviu cu prezentatorul TV care a avut 130 de kg

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 08:12
16108 citiri
Oamenii ma jigneau si nu reuseam sa-mi gasesc un job - Interviu cu prezentatorul TV care a avut 130 de kg
Foto: Facebook/Razvan Botezatu

Razvan Botezatu este unul dintre cei mai tineri prezentatori de emisiune si la cat de multa energie are nu ai banui ca acum cativa ani avea 130 de kilograme si ca era depresiv.

Insa intr-o zi, prezentatorul emisiunii "Star matinal" de la Antena Stars a considerat ca trebuie sa schimbe ceva in viata sa si s-a apucat de o dieta drastica, chiar daca i-a pus viata in pericol, dupa cum a declarat intr-un interviu acordat Ziare.com.

Cum a reusit sa slabeasca zeci de kilograme intr-un timp atat de scurt, dar si cat de greu sau usor este sa prezinte o emisiune mondena in direct ne spune chiar el.

Cum a fost drumul tau in viata profesionala pana sa ajungi prezentator?

Pasiunea mea pentru televiziune a inceput inca de cand eram mic, de pe la varsta de sase ani. La orice eveniment din familia mea care se filma eu eram numai in fata obiectivului de filmat si strigam "Filmeaza-ma! Filmeaza-ma!".

De mic copil prezentam emisiuni TV in fata oglinzii sau cu prietenii. Dupa terminarea liceului am urmat cursurile Facultatii de Litere, specializarea Jurnalism, stiind ca este singura mea sansa de a-mi urma visul, acela de a lucra in televiziune. Apoi, in anul II de facultate am mers la statia Antena 1 de Constanta, acolo unde am batut la usa si i-am rugat pe cei care se ocupau de postul local sa ma primeasca sa fac practica.

Apoi la nici doua luni mi s-a propus sa prezint o emisiune. Asa a inceput totul. Cred ca a fost vorba de noroc, ambitie si cred ca am fost omul potrivit in locul potrivit. Nici nu banuiam ca in locul respectiv urma sa incep o cariera in tv care-mi va schimba total viata.

De la ce varsta muncesti si care consideri ca este cea mai mare realizare a

ta?

Muncesc de la varsta de 14 ani. Tot timpul am vrut sa fac ceva, tot timpul am luptat si am muncit. Am avut tot feluri de joburi, de la ospatar pana la vanzator. Dar cea mai mare realizare a mea din acest moment este faptul ca oamenii care m-au adus in televiziune la Bucuresti au avut multa incredere in mine si m-au implicat in proiectul "Star matinal", culmea fix la doua luni, asa cum s-a intamplat si la celalat post local.

Consider ca este cea mai frumoasa realizare si sincer, nici acum nu imi vine sa cred si nu realizez ce mi se intampla.

Care este urmatorul proiect mare pe care il tintesti?

Desi sunt berbec si ma arunc mereu in fata fara sa gandesc, risc si apoi imi pare rau, acum proiectul de care ma ocup este emisiunea pe care o prezint, "Star matinal" de la Antena Stars. Nici nu ma gandesc la un alt proiect in televiziune in care sa ma implic. Sunt inca mic, inca invat, inca mai am multe de pus la punct si nu ma grabesc. Cu multa munca si ambitie reusesti.

Te vezi renuntand la monden pentru o emisiune politica, de exemplu?

Nu. In niciun caz. Nu am treaba cu politica si nici nu m-as ancora intr-un

proiect tv politic. Eu sunt o fire rebela, mie imi place divertismentul.

Care a fost cel mai greu moment de care aia avut parte in direct?

Emisiunea "Star matinal", este un matinal monden de divertisment si stiri. Suntem cu actualitatea la zi si in timpul emisiei apar tot felul de informatii de ultima ora. Cele mai grele momente mi se par atunci cand trebuie sa treci de la o stare de bucurie la una trista, pentru ca trebuie sa anunti un accident sau un deces al unei persoane publice, iar apoi sa revii la starea de fericire pentru a continua emisiunea.

Dar cel mai haios?

Sunt foarte multe momente haioase in emisiune. Cand trebuie sa imitam anumite personaje mondene sau sa reproducem un videoclip de pe Youtube, cand ne costumam in cel mai haios mod sau atunci cand ai foarte multa energie si te lovesti sau cazi in direct.

S-a intamplat ca in timpul emisiunii sa plece un invitat, deoarece a fost

deranjat de intrebari. Care a fost reactia sefilor? Ati fost sustinuti sau

din contra?

Da. Mi s-a intamplat ca un invitat sa paraseasca emisiunea, pentru ca a fost deranjat de o simpla intrebare. Nu ai ce sa faci in acel moment, intervii, incerci sa-l convingi sa ramana in platou, dar de cele mai multe ori omul este impulsiv si isi urmeaza instinctul. Sefii nu ne-au certat niciodata pentru un astfel de caz, se intampla intr-o emisiune de gen. Suntem un matinal monden, suntem jurnalisti de monden.

A avut 130 de kg, dar acum e un cunoscut prezentator de televiziune in Romania (Foto)

Acum putin timp ai dezvaluit ca ai avut 130 de kilograme. Te gandeai in acea

perioada ca o sa slabesti si ca o sa ajungi sa prezenti o emisiune?

Nu. Eram foarte deprimat in perioada in care eram foarte gras. Ma simteam urat, ma simteam respins de cei din jur, atrageam atentia asupra mea, eram foarte complexat. Oamenii ma jigneau si nu reuseam sa-mi gasesc un job. A fost o perioada crunta pentru mine, dar nu ma puteam opri din a manca.

Cand te-ai hotarat sa slabesti cine ti-a fost cel mai mult alaturi?

Prietenii mi-au fost alaturi si ma incurajau desi nu stiau ca eu urmam o dieta draconica care putea sa-mi faca rau mai tarziu.

Te temeai ca nu o sa reusesti sa ajungi la greutatea dorita?

Da. Imi era frica ca si o gura de apa ma va ingrasa. Nu mai mancam nimic. Imi era pofta, muream de foame, imi era rau, gustam cu degetul, a fost o perioada dificila din viata mea si nu as vrea vreodata sa ma mai ingras.

Acum iti interzici anumite feluri de mancare, urmezi un stil de viata

sanatos?

Nu. Eu sunt o fire pofticioasa. Mananc orice, dar ma controlez foarte mult pentru ca am tendinta de ingrasare. Daca exagerez intr-o zi cu mancarea, in urmatoarele zile incerc sa mamanc mai putin, sa beau multa apa si sa consum multe legume, fructe si lactate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Razvan Botezatu slabit, #Razvan Botezatu gras, #Razvan Botezatu prezentator Antena Stars, #Razvan Botezatu Star Matinal , #vedete romanesti