Oana Roman: Multi "prieteni" rad pe la spate pe seama glumelor cu mine

Joi, 28 Martie 2013, ora 15:31
5580 citiri
Oana Roman: Multi "prieteni" rad pe la spate pe seama glumelor cu mine
Foto: Facebook/Oana Roman

De foarte multe ori Oana Roman a fost criticata din cauza kilogramelor in plus, insa au fost si persoane care au aparat-o. De data aceasta, cea care i-a sarit in aparare a fost Marina Almasan.

"Dintre toti prietenii mei, persoane publice, si dintre toti colegii mei de breasla, singura care mi-a luat apararea public, nefiindu-mi o prietena apropiata, este Marina Almasan. Stiu multi 'prieteni' si colegi care rad pe la spate si se amuza cumplit, iar in fata imi spun cat de nesimtiti sunt cei care fac glume cu mine. NIMENI nu mi-a luat apararea public, NIMENI. MULTUMESC, MARINA ALMASAN", a scris Oana Roman pe pagina de Facebook.

Reactia vedetei tv a venit dupa ce Marina Almasan a scris intr-un editorial publicat in Ziarul Ring ca pe ea nu o deranjeaza cu nimic faptul ca Oana Roman nu are un corp de model, ci ca o intereseaza, mai degraba, talentul acesteia de a atrage publicul.

"Kilogramele sale ma lasa rece, ba, dimpotriva, chiar ii admir si mai mult pe cei care au reusit sa-si croiasca drum in viata sprijinindu-se nu pe acele 90-60-90, ci pe talent si munca. Trantiti-le cateva zeci de kilograme in carca preafrumoaselor care defileaza pe ecrane si vedeti in ce masura isi vor mai pastra locul de care sunt atat de mandre", a scris Marina Almasan.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook:Oana Roman(Galerie foto)

Oana Roman este adesea criticata din cauza greutatii sale, iar in ultimile luni a fost tinta unor glume destul de rautacioase ale prezentatorului TV Dan Capatos si colegilor sai Catali Bordea si Silviu Andrei. Cei trei spun de multe ori glume despre un personaj numit "Onuca", facand referire la Oana Roman.

S-a scris in presa problema a aparut dupa ce prezentatoarea de la Kanal D ar fi refuzat sa mai mearga la emisiunea "Un show pacatos".

A.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Oana Roman Marina Almasan, #Oana Roman multumit Marina Almasan, #Marina Almasan aparat Oana Roman, #Oana Roman kilograme, #Oana Roman glume, #oana Roman greutate , #vedete romanesti