Oana Roman e insarcinata: Nu am luat mult in greutate, doar vreo trei kilograme

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 09:55
7029 citiri
Oana Roman e insarcinata: Nu am luat mult in greutate, doar vreo trei kilograme
Foto: Facebook/Oana Roman

La 37 de ani, Oana Roman isi vede visul cu ochii, ea urmand sa devina mama. Vedeta e deja insarcinata trei luni si jumatate, luand in greutate 3 kilograme, dupa cum a marturisit marti intr-o emisiune.

Chiar daca, inainte de a participa la emisiunea La Maruta, de la Pro TV, Oana Roman postase pe Facebook un mesaj in care pomenea de o schimbare, fara a se referi insa la ceva concret, mentionand doar ca "incepe o noua etapa frumoasa din viata mea", fanii au simtit imediat despre ce e vorba, felicitand-o.

"Dragii mei, desi au fost multi care s-au grabit sa se pronunte despre viata si cariera mea, anuntand ba ca am fost data afara, ba ca sunt devastata ca nu am un proiect, eu mi-am continuat drumul! Incepe o noua etapa frumoasa din viata mea si sper sa-mi fiti alaturi ca si pana acum! Detalii veti afla curand... foarte curand...! va pup cu drag!", a scris Oana pe Facebook. In emisiunea lui Catalin Maruta, la Pro TV, aceasta a confirmat ca este vorba despre o sarcina.

Nunta mare dupa ce naste

Nu doar ca este insarcinata, insa are de gand sa faca si o nunta mare, dupa ce bebelusul va veni pe lume, a anuntat fiica lui Petre Roman in emisiune.

Oana Roman, care are o relatie de noua luni cu Marius, s-a destainuit in emisiune: "Am aflat pe la inceputul verii aceasta veste minunata pe care o asteptam, dar pe care nu am planuit-o. Am incetat de mult sa-mi fac planuri. Nu mi-am pus problema daca fac copilul sau nu. A fost clar de la inceput ca acest copil e binevenit".

In ceea ce priveste sexul copilului, vedeta, care a renuntat la emisiunea de la Kanal D, a afirmat: "Eu nu am preferinte, dar Marius vrea sa fie baiat". Cat despre Marius, acesta este pregatit sa o iubeasca toata viata si sa devina tata, asa dupa cum a declarat el.

Oana Roman a facut mai multe intreruperi de sarcina in trecut, pe care le-a regretat ulterior, mai ales ca, desi si-a dorit, nu a mai putut ramane insarcinata.

Oana Roman este deja parinte spiritual pentru doi copii, ultima oara fiind nasa alaturi de iubitul ei, Marius, in august, pentru Alessia Elena, fiica fostului fotbalist Cristi Coanda si a Elenei Hueanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oana Roman insarcinata, #Oana Roman gravida, #Oana Roman nunta, #Oana Roman mamica, #Oana Roman copil, #Oana Roman chiuretaje , #vedete romanesti
Comentarii