Oana Turcu: Respect chirurgia estetica, dar nu o voi incuraja niciodata - Interviu

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 19:34
8427 citiri
Oana Turcu: Respect chirurgia estetica, dar nu o voi incuraja niciodata - Interviu
Foto: Antena 2

Oana Turcu este o femeie care prefera tratamentele naturiste si masajele pentru a arata cat mai bine si se declara importiva operatiilor estetice, mai putin in cazul persoanelor care au o problema fizica grava.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Oana Turcu a facut cateva recomandari pentru femeile care vor sa slabeasca si pentru cele care vor sa scape de vergeturi.

Ce ati recomanda femeilor care au ramas cu cateva kilograme in plus dupa

sarcina?

Este tema mea preferata din ultimele noua luni! De cand l-am adus pe lume pe Tudor, am dorit sa arata lumii pe pielea mea ca o femeie isi poate reveni repede, doar cu masaj. Si, la o luna de la nastere, am filmat deja pentru Confidential, iar la cinci saptamani eram la greutatea de dinainte de sarcina! De atunci, am povestit toate experientele mele de mama si de femeie care doreste sa isi ingrjeasca corpul, pe blogul oanaturcu.ro. Tuturor mamelor care inca sufera pentru ca nu si-au revenit - si am vorbit cu mii in ultimele noua luni! - le spun atat: INCA nu si-au pus in gand sa redevina ca la 20 de ani. E nevoie de un regim zilnic de masaj facut acasa - de ele sau de cineva apropiat -, plus un regim alimentar firesc. Impachetari cu namol de slabire sau crema biogheata, masaje cu uleiuri de ultramodelare. Program zilnic. Dupa o luna, veti arata altfel!

Care este cea mai buna metoda pentru a scapa de celulita? Dar de cunoscutii colacei?

Exista un remediu exceptional, pe baza de iedera. Eu am facut masaje zilnice cu crema anticelulita si antivergeturi cu iedera! Exista un salon in centrul Capitalei, unde exista martorii transformarii mele!

In privinta celulitei si a vergeturilor, iedera e un miracol! Pentru colacei, exista un singur leac "sfant". Cred ca ca sunt zeci de mii de femei care au acelasi drum. Se numeste Extraforte. E unica, pentru ca este 3 in 1. Slabire, celulita, vergeturi. In egala masura, va invit sa mancati firesc, dar nu restrictiv, si sa faceti sport nu in exces, ci doar cat va place!

Am scapat de complexele trupului meu fara chirurgia estetica

Ce parere aveti despre operatiile estetice?

Cred ca, in clipa in care un bisturiu sau orice obiect ascutit ne cresteaza pielea, nu mai suntem asa cum ne-a lasat Dumnezeu. Si ne putem schimba destinul dramatic, uneori tragic. In privinta oamenilor nascuti cu mari probleme de ordin fizic, da, cred ca operatiile sunt necesare. Dar cand e vorba de frumusete, sunt categoric impotriva.

Stiu, am vazut, am experimentat - poti fi tonica, proaspata, tanara, apeland doar la masaje, la creme, la un regim de viata sanatos! Respect chirurgia estetica, dar nu o voi incuraja niciodata! Eu am scapat de complexele trupului meu fara ea!

Nicoleta Luciu a exagerat cu revenirea dupa sarcina

Ce vedete credeti ca au luat o decizie gresita atunci cand a apelat la chirurgia plastica? Ma refer la cele in cazul carora rezultatul a fost cu

totul altceva fata de ceea ce isi doreau.

Nu e firesc sa judec pe nimeni. Fiecare face tot ce pofteste cu corpul lui - de la batjocura la infrumusetare. Pe blog, am spus deja ca Nicoleta Luciu a exagerat cu revenirea dupa sarcina. Cata vreme sanatatea ei e ok, e drumul sau. Cat despre vedetele efectiv mutilate de tot soiul de infrumusetari cu efect invaziv - vezi cazul Laurette sau alte istorii de acest gen - spun doar atat: fetele tinere nu au rabdare. Decat sa faca masaj o luna, mai bine se taie intr-o ora si mai sufera cu cicatrici cateva zile. Urmarile raman pe viata!

Desi Tudor este foarte mic, va provocam sa va inchipuiti cum ati reactiona

daca el ar veni acasa cu o fata despre care stiti ca nu il merita. Cum ati

reactiona?

Mi-e greu sa ma gandesc atat de departe. Nasterea lui Tudor a declansat in mine reactii si sentimente pe care nu le puteam banui. Nu credeam ca pot fi asa! Prin urmare, sunt si voi fi o mama foarte grijulie. Sunt un om care spune lucrurile in fata, dar o am ca model pe mama, care a avut diplomatia fantastica de a ma ghida, facandu-ma sa cred ca e alegerea mea! Asadar, o sa fim oameni civilizati, apoi o sa vorbim cu Tudor despre viitor, despre comparatii, despre ce e mai bun in viata. Iar alegerea va fi a lui!

Mi-e teama ca voi fi o soacra careia nu-i va scapa ABSOLUT nimic

Credeti ca o sa fiti o scoara buna?

Mi-e teama ca voi fi o soacra careia nu-i va scapa ABSOLUT nimic. Am un fler care ma face sa ma prind de tot ce e in neregula in jurul meu. Daca fata va juca corect si ea si baiatul nostru se vor iubi, vor avea tot sufletul nostru!

Va mai doriti un copil? Daca da, ati vrea sa fie fetita? Ce nume ar avea?

E greu sa ne intrebati pe noi acest lucru. Si eu, si Cristi, suntem singuri la parinti si toata atentia a fost indreptata asupra noastra. Ma gandesc uneori ca nu i-as mai da atata dragoste cat trebuie lui Tudor. Lasati-ne sa ne bucuram de el, e un copil minunat!

Cum a reactionat sotul dumneavoastra in primele zile cu Tudor acasa?

Cristi a plans, cum nu l-am vazut niciodata, cand l-a avut pentru prima data in brate pe Tudor. Cred ca a reactionat cum trebuie. A incercat sa fie de ajutor, sa invete sa se descurce in noile situatii de tata si cred ca a reusit! S-a adaptat repede. Zi de zi si seara de seara, trece de nu-stiu-cate ori prin camera lui Tudor. Altfel, Cristi e mai protector cu mine, incearca sa ma ajute mai mult in orice problema, ca sa pot fi eu mai mult cu Tudor.

Ce melodie ar descrie perfect relatia dumneavoastra cu domnul Cristi Brancu?

Am spus-o deseori - piesa pe care noi am scris inceputul relatiei noastre este "Tu", de la Proconsul. Amandoi adoram piesa "Slave To Love", a lui Bryan Ferry. Intr-o zi, eu i-am spus sa asculte "Ce-as fi fost daca n-ai fi existat", a Angelei Similea! El m-a strans in brate cand mi-a dedicat piesa "Have I Told You Lately That I Love You", a lui Rod Stewart. Noi traim momente de emotie reala in emisiune si, cand plang, o fac pentru ca simt fericirea.

Ce tabieturi aveti?

Dimineata, Cristi se trezeste primul, intra in direct prin telefon la Europa FM, apoi imi aduce cafeaua, impreuna cu Tudor. Ne place sa ne jucam toti trei in curtea casei. Ne pupam totdeauna, inainte de ceva important. Adormim unul in bratele celuilalt. Nu stiu, fiecare zi e altfel, dar frumoasa. E ca un film pe care nu credeam ca-l pot trai astfel.

Nu stiu sa mint

Ce nu ati accepta sa faceti niciodata de dragul carierei?

Nu stiu sa mint, se vede imediat pe fata mea daca sunt pusa sa ascund adevarul. Asa ca evit minciunile. N-as putea sa spun si sa fac ce nu cred. Am ajuns sa am o afacere care mi-a adus succes, bunastare si respectul oamenilor, asa ca ma simt un om liber. Daca ma vedeti ca nu-mi convine ceva in direct la TV, tac. Televiziunea este o dragoste frumoasa, un vis implinit pe care il fac asa cum simt! Iar aici, Antena 2 mi-a dat totala libertate! Multumesc.

Aveti vreun talent pe care l-ati tinut departe de ochii presei pana acum?

Credeti-ma, imi place atat de mult televiziunea, incat, daca aveam un talent in plus, l-ati fi vazut deja. Am cantat, alaturi de Cristi si de alti artisti, ca o joaca. Stiu sa cant la pian, dar nu am facut o virtute din asta. Talent am in ceea ce fac zi de zi - incerc sa fac oamenii mai fericiti, prin cosmetice si prin televiziune.

Colectionati ceva?

Nu va ascund ca sunt pasionata de accesorii rafinate si de buna calitate. Dressingul nu e niciodata incapator. Dar nu ma voi lauda niciodata cu asta. Cred ca asa trebuie sa fie o femeie care are misiunea de a aparea in public. Altfel, cred ca imi place sa colectionez zile in care macar un om sa-mi spuna "multumesc". Pentru ca acel om e mai frumos, pentru ca a scapat de un complex al imaginii sale, pentru ca i-am facut o duminica frumoasa la Confidential. Inseamna enorm pentru mine. Si am enorm de multe "piese de colectie".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Oana Turcu operatii estetice, #Oana Turcu operatii, #Oana Turcu tratamente, #Oana Turcu creme , #vedete romanesti