Paula Chirila, despre relatia la distanta cu sotul si roluri prost jucate Interviu

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 08:47
14156 citiri
Paula Chirila, despre relatia la distanta cu sotul si roluri prost jucate Interviu
Foto: Kanal D

Actrita Paula Chirila ne incanta zi de zi din rolul de prezentator TV, dar ca sa faca acest lucru a fost nevoita sa ia o decizie destul de dificila in legatura cu viata sa personala: sa aiba o relatie la distanta cu sotul sau.

Cei doi locuiau la Cluj cand Paula a primit oferta, iar dupa ce a acceptat-o, actrita a revenit la Bucuresti, unde locuise anterior. A avea o astfel de relatie nu este dificil, ba dimpotriva, a declarat Paula Chirila intr-un interviu acordat Ziare.com.

Noi o stim pe Paula ca actrita, insa ea si-a dorit sa fie cantareata. Pentru ca tatal sau considera cantaretele niste "femei usoare", s-a temut ca reactia sa nu fie aceeasi si in cazul in care ar opta pentru actorie, asa ca s-a pregatit pe ascuns, a dat la facultate, a luat examenul si si-a pus parintele in fata faptului implinit.

Am mai discutat cu prezenatoarea TV despre dietele urmate, dar si despre cel mai dificil rol din viata sa: cel de mama.

Dvs. la Bucuresti, sotul la Cluj. V-a fost afectata casnicia de distanta?

Dimpotriva. Dorul face ca pasiunea sa fie mai puternica decat dragostea :).

Cat timp o sa continuati in acelasi ritm?

Daca as sti raspunsul as fi un om fericit:)). Din pacate, toate raspunsurile din lume se gasesc la un alt "nivel" si numai Dumnezeu stie ce planuri are cu noi.

Care a fost cel mai dificil moment din relatia dvs.?

Cea mai dificila perioada pe care am avut-o a fost pana am hotarat, de comun acord, ca singura solutie pe care o avem si care ne poate tine legati, in afara de dragoste, este increderea reciproca. Eu nu sunt geloasa si nu inteleg geloziile si, tocmai de aceea, nu intelegeam manifestarile care provin doar din nesiguranta.

In emisiunile in direct au loc si accidente, de la un microfon defect pana la o camera care se opreste cand nu trebuie. Care a fost cel mai neplacut moment de care ati avut parte?

Am patit o data o situatie de genul asta. Se intampla cand faceam matinalul Antenei 1. Intr-o dimineata, cand trebuia sa ajung la emisie, mi s-a intamplat sa nu aud toate cele trei telefoane, cu alarmele aferente, pe care le programasem sa ma trezeasca.

M-a sunat un coleg care m-a intrebat: "Paula, mai vii la emisiune?". Eu am crezut ca glumeste, dar cand m-am uitat la ceas am sarit din pat si sincer ... nu stiu cand am ajuns in redactie. Am intrat dupa ce incepuse emisiunea si am facut haz de necaz pe tema asta. De atunci, dorm iepureste!

"As putea modera orice fel de emisiune"

Ce fel de emisiune nu ati putea modera?

As putea modera orice fel de emisiune. Asta este meseria mea si incerc sa o fac cum pot eu mai bine in conditiile date.

Care este rolul cu care va mandriti cel mai mult?

Cu cel de mama! Rolul de mama ma implineste pe deplin si imi pare rau ca nu mi s-a intamplat sa devin parinte mai devreme. Este minunat ce mi se intampla si le doresc tuturor fericirea pe care o simt eu in momentul in care imi tin puisorul in brate si ii sarut ochisorii somnorosi inainte de a merge la culcare.

De dragul meseriei, multi actori accepta si roluri mai putin placute. Ati fost pusa vreodata intr-o astfel de situatie?

Din punctul meu de vedere nu exista roluri mai putin placute, ci doar roluri prost jucate. Am avut norocul sa primesc numai roluri pe care mi le-am dorit foarte mult, le-am iubit si care au venit la momentul potrivit.

A dat la actorie fara sa stie tatal ei

Despre inceputurile carierei, ati spus ca va doreati sa fiti pe scena, dar ca tatal dvs. nu v-a lasat pe motiv ca toate cantaretele sunt femei usoare. Cum i s-a parut varianta cu actoria si de ce avea dumnealui aceasta impresie?

Varianta cu actoria i s-a parut convenabila tatalui meu in momentul in care l-am anuntat ca am intrat prima la facultate (eu pregatindu-ma pe ascuns si candidand la fel, pe ascuns). I s-a parut o chestie foarte serioasa daca meseria aceasta era dublata de studii superioare.

Cat despre prejudecatile lui, nu stiu sa spun prea multe lucruri pentru ca nu mi-a dezvaluit motivele, dar probabil ca el cunoscuse persoanele nepotrivite.

Care este, in viziunea dvs., cea mai mare problema a actorilor romani? Dar lucrul care lipseste cel mai mult lumii artistice?

Cea mai mare problema a actorilor romani cred ca o constituie inca sistemul si lipsa unui manageriat sau impresariat profesionist care sa duca la o valorizare a muncii actorului la adevaratul sau nivel. Ma refer aici la rasplata materiala pe care actorul ar trebui sa o primeasca pentru munca depusa, indiferent ca este pe scena unui teatru, ca joaca intr-un serial sau film.

Lumii artistice cred ca ii lipseste o industrie a filmului bine pusa la punct. Se fac multe filme bune in Romania in care se ruleaza, oarecum, aceiasi actori si de mare parte dintre aceste filme nu prea auzi.

"Nu as mai tine nicio cura de slabire"

Am vazut ca ati urmat mai multe diete. Pe care nu ati mai tine-o niciodata?

Cu fiecare dieta pe care am urmat-o speram sa nu se intample efectul yo-yo si de fiecare data sufeream de o crunta dezamagire cand vedeam ca, dupa un timp de la urmarea dietei, kilogramele se intorceau bucuroase inapoi si mai veneau si cu "prietenele" lor sa ma viziteze. Nu as mai tine nicio cura de slabire.

Mai multe persoane publice au avut probleme din cauza pastilelor de slabit. Ati apelat vreodata la aceasta metoda?

Omul este supus greselii si nimic din ceea ce este omeneste nu imi este strain :)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Paula Chirila relatie distanta sot, #Paula Chirila emisiune, #Paula Chirila actrita prezentatoare, #Paula Chirila Draga mea prietena, #Paula Chirila viata personala , #vedete romanesti