Porecla de vedeta - afla care sunt cele mai trasnite

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 15:39
5839 citiri
Porecla de vedeta - afla care sunt cele mai trasnite
Foto: motivators.com

Cu totii am avut, de-a lungul vietii, cel putin o porecla. Unele ne-au placut si ni le-am insusit imediat, pe cand de altele am incercat sa fugim pe cat de mult am putut. Si persoanele publice au avut parte de diverse etichetari, unele chiar iesite din comun, comice sau de care au facut orice sa scape.

De exemplu Bodo, solistul formatiei Proconsul, s-a obisnuit cu nickname-ul sau si nici ca l-ar schimba. Nici nu ar avea rost sa o faca avand in vedere ca putini sunt cei care ii cunosc numele adevarat, Bogdan Marin.

Si Mihai Traistariu s-a ales cu o porecla din partea unui fost coleg din trupa Valahia, Costi Ionita. Cantaretul a declarat pentru Ziare.com ca producatorul i-a spus intr-o zi "Pingu" si ca asa i-a ramas porecla timp de cativa ani.

Un alt cantaret care s-a ales cu o porecla din partea colegilor de trupa este Calin Goia de la Voltaj. Am discutat cu Calin despre acest subiect si ne-a marturisit ca, in momentul in care s-a alaturat grupului din care face parte in prezent, baietii au inceput sa ii spuna "Pictorul", ideea venindu-le de la pictorul Francisco de Goya.

Zoltan Andras, solistul formatiei Sarmalele Reci, a avut mai multe porecle de-a lungul timpului. Cu una s-a ales chiar din copilarie, pe cand facea judo si karate. Cantaretul ne-a mai spus ca mai are o porecla pe care nu doreste sa o faca publica pe motiv ca este chiar parola unui cont de e-mail.

"Am avut mai multe porecle; una dintre ele este parola de cont de e-mail si nu vreau sa o spun. Una am primit-o pe la 12-13 ani, cand, la inceputul pubertatii, am inceput sa fac cursuri de judo si karate. Pentru ca eram destul de voluntar, ca sa zic asa, evident ca in clasa mea, in care eram doar baieti, a dus la o situatie destul de interesanta si ii cafteam pe toti. De aceea am fost numit 'karata'.

Acum, daca ma intalnesc cu prietenii de atunci, poate ca mai imi spun, dar dat fiind ca ne vedem rar si intre timp am devenit VIP, mai degraba iau pozitia de drepti de teama sa nu se repete vreo scena din copilarie", ne-a povestit artistul, vizibil amuzat de situatie.

Din perioada in care a fost profesoara, Monica Tatoiu nu are numai amintiri legate de copii, ci si de poreclele pe care i le atribuiau acestia. "Porecla mea, pe vremea pe cand eram profesor, era Cruella. Aveam o haina de blana si sunt mare colectionara de port-tigaret, si de aceea", ne-a spus fosta directoare Oriflame.

Florin Chilian s-a amuzat cand a fost intrebat despre porecla si ne-a spus razand ca anumiti colegi, care i-au recunoscut valoarea - dupa cum spune chiar el -, i-au spus "Megastarul".

"In afara de 'megastarul' cum mi se spune si acum nu (am avut alta porecla - n.red.). Mi-au spus colegii astia, care mi-au recunoscut valoarea din prima", a spus artistul amuzandu-se.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#porecle vedete, #vedete porecle comice, #cantareti porecle , #vedete romanesti