Prezentator TV din Romania: Lacrimile de parinte sunt patetice!

Joi, 06 Martie 2014, ora 17:50
2125 citiri
Prezentator TV din Romania: Lacrimile de parinte sunt patetice!
Foto: Dan Cruceru

Dan Cruceru, prezentator la Acasa TV, considera ca un parinte nu trebuie sa planga in fata copilului indiferent de ceea ce i se intampla.

Nemultumirea lui Dan Cruceru vine dupa ce in ultimele zile mai multe persoane publice au distribuit pe o retea de socializarea postarea de pe blogului unui barbat, care marturisea ca a plans in bratele fiului sau, pentru ca se simte neputincios in fata sistemului.

"Am plans pentru furia si sictirul pe care il am in mine reprimat de multi ani fata de sistemul idiot, cretin si dezumanizant in care sunt educati copiii in Romania.

Pentru sistemul de c**** gestionat de niste oameni mici, crescuti si ei, ca si mine, in ideea facutului, avutului si inregimentarii standardizate in sistem, in linia de productie", a scris George Bragadireanu pe blogul sau.

Joi dimineata, Dan Cruceru a reactionat, spunand ca nu i se pare normal ceea ce a facut barbatul respectiv.

"Rolul tau de parinte nu inseamna lacrimi, nu inseamna tanguiri si plangere. Nu inseamna sa plangi pe umarul copilului tau! Daca esti disperat, te ascunzi in baie si plangi! Te descarci, te speli pe fata. Dar cand iesi din baie, trebuie sa redevii parinte.

A fi parinte nu inseamna afi slab.Ci din contra. Lacrimile tale nu-l ajuta cu nimic.Ca parinte, trebuie sa lupti pana mori! Sa lupti cu sistemul, cu mizeria, cu neajunsurile, chiar si cu tine! Trebuie sa lupti ca sa-i dai copilului tau totul!", a scris Dan Cruceru intr-un post intitulat "Lacrimile de parinte sunt patetice!".

"Lacrimile parintelui nu trebuie sa existe"

Prezentatorul TV mai spune ca parintele este mai important decat orice alt sistem si ca trebuie sa ii ofere copilului sau speranta.

"Pentru ca parintele este mai important ca orice sistem! El modeleaza, el educa, el contruieste sinele copilului sau mai multca orice sistem! Lacrimile parintelui nu trebuie sa existe! Sunt pur si simplu penibile!", a precizat Dan Cruceru.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#prezentator TV lacrimi parinti, #Dan Cruceru lacrimi parinti, #Dan Cruceru parinti, #Dan Cruceru prezentator TV , #vedete romanesti