Prezentatorul TV Alexandru Constantin isi incearca norocul in actorie - Interviu

Miercuri, 14 August 2013, ora 08:26
7288 citiri
Prezentatorul TV Alexandru Constantin isi incearca norocul in actorie - Interviu
Foto: Prima TV

Alexandru Constantin, prezentatorul Focus Monden, se pregateste pentru implinirea unui mare vis: acela de a fi actor. Daca va avea succes sau nu in noul proiect, ramane de vazut, insa pana atunci isi vede constiincios de emisiunea de la Prima TV.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Alexandru Constantin a vorbit despre emotiile primei emisiuni in direct, dar si despre ce i-ar intreba pe Carla Bruni si Barack Obama, daca i-ar avea invitati in emisiune.

Sunteti foarte activ pe Facebook si impartasiti cu prietenii virtuali o multime de detalii. V-a ajutat reteaua de socializare in cariera?

M-am apropiat destul de mult de cei care ma urmaresc, in fiecare seara, din fata televizoarelor. Iar onoarea e de partea mea, ca am ocazia, zilnic, sa vorbesc cu ei si sa facem schimb de idei.

Ati dus aceste relatii mai departe de lumea virtuala? V-ati intalnit cu prietenii internauti?

Inca nu. Dar, vreau in viitor, cand voi avea mai mult timp, sa organizez o intalnire fata in fata cu cei mai activi prieteni de pe pagina Alexandru Constantin. Cred ca va fi interesant sa iesim, impreuna, la un suc.

Cum a fost prima emisiune in direct?

Tin minte si acum ca am simtit ca lesin. Mi s-au inmuiat picioarele, mi s-a intunecat privirea si am vrut, pentru o fractiune de secunda, sa ies din platou si sa las totul balta. Primele cuvinte le-am rostit extrem de speriat, apoi m-am relaxat. Si iata acum, deja sunt cativa ani de prezenta pe sticla.

Ati avut parte de accidente in timpul transmisiunilor in direct?

Oh, da. Atat cu Andreea (Fried - n.red.), cat si cu Diana (Bart - n.red.). Avem momente in care ne amuzam de anumite subiecte din emisiune sau personaje si nu ne putem abtine. Dar si asta inseamna monden - buna dispozitie si distractie.

Va lipseste ceva din punct de vedere profesional? Ati vrea sa faceti ceva ce nu ati apucat pana acum?

Andreea Fried, despre divort, Bucuresti si nunta printului William - Interviu

Momentan ma concentrez pe ceea ce fac acum, pentru ca imi place foarte mult.

Ati avut o multime de invitati. In fata caruia ati ramas fara cuvinte din cauza emotiilor?

In fata niciunuia. Normal, ai emotii in fata unor oameni pe care ii apreciezi, dar sa ramai fara cuvinte, denota o lipsa de profesionalism.

Cum ar suna o stire despre viata personala lui Alexandru Constantin? Dar una despre cariera sa?

Alexandru Constantin iubeste! Dar, ramane secretos in privinta persoanei care i-a furat inima. Si... Alexandru Constantin viseaza la marele ecran! Este pe punctul de a-si indeplini visul - acela de a deveni actor.

Care a fost cea mai grea perioada din cariera?

Inceputul, in care nu stiam exact cu ce se mananca presa.

Daca ati avea urmatoarele persoane invitate in emisiune si ar trebui sa le puneti cate o singura intrebare fiecareia, care ar fi aceasta?

Gabriel Liiceanu: Care este filosofia vietii din Romania?

Barack Obama: Ati face schimb de functie, pentru o zi, cu Traian Basescu?

Carla Bruni: L-ai inselat vreodata pe Sarkozy?

Bianca Dragusanu: Nu ti-e frica de faptul ca, la 50 de ani, operatiile estetice pe care ti le-ai facut s-ar putea intoarce impotriva ta?

Stiu ca Andeea Fried nu v-a fost doar colega, ci si o buna prietena. Cum ati primit vestea ca ea va fi inlocuita de Diana Bart?

Inainte sa primesc aceasta veste, am primit vestea ca Andreea va prezenta un jurnal de stiri. Si pentru ca asta isi dorea, m-am bucurat mult. Apoi am aflat de Diana Bart pe care am primit-o cu bratele deschise. Dar aceasta schimbare n-are nicio legatura cu faptul ca Andreea imi este prietena. Am ramas, in continuare, prieteni foarte, foarte buni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Alexandru Constantin prezentator TV, #Alexandru Constantin actor, #Alexandru Constantin Prima TV, #Alexandru Constantin Focus Monden , #vedete romanesti