Radu Pietreanu, despre legatura dintre Vacanta Mare si DNA Interviu

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 08:16
9431 citiri
Radu Pietreanu, despre legatura dintre Vacanta Mare si DNA Interviu
Foto: Facebook/Radu Pietreanu

Radu Pietreanu a devenit cunoscut cu Vacanta Mare, iar de atunci a avut numeroase proiecte, printre care Vacanta Muzicala, dar acum se pregateste sa revina pe micul ecran, la Kanal D, cu celebra emisiune.

Daca va intrebati prin ce peripetii vor trece Leana si Costel, ei bine acestia vor avea de-a face cu Directia Nationala Anticoruptie, institutie pe care o privesc "ca doi prosti", dupa cum ne-a povestit Radu Pietreanu intr-un interviu acordat Ziare.com.

Cum vedeti divertismentul din aceste zile?

Ca un simplu telespectator, pana intru pe post eu cu echipa mea (rade). Nu vreau sa comentez mai mult, pentru ca e un fel de clauza intre umoristi: sa nu discute unul despre altul. Este ca si la pilotii de Formula 1: Cum ar fi sa il intrebi pe Schumi despre Barichello si invers?

Ce emisiune considerati ca reprezinta concurenta? Exista asa ceva?

Pentru ca nu am mai fost de sase ani pe post, nu pot sa spun ca ne concureaza cineva. Concurenta la ce? Daca nu am mai aparut de sase ani? Audientele trebuie sa vorbeasca, nu eu!

In ce relatii sunteti cu Mirela Stoian? Presa a relatat la un moment dat ca ati fost deranjat de unele declaratii ale acesteia.

Nu este corect termenul "deranjat". Nu ma asteptam sa faca asemenea declaratii, atata tot! Este parerea ei, i-am respectat-o si cand am facut echipa nu am mai chemat-o, pentru ca am inteles ca i-am facut rau. Si nu suntem suparati, sa se stie!

DNA-ul este pe buzele tuturor in ultima vreme si am vazut ca ajunge subiect si in proiectul dvs. Ce probleme vor intampina Leana si Costel?

Daca le spunem oamenilor de acum, nu se vor mai uita la show! Sa ii lasam sa descopere singuri! Leana si Costel se vor confrunta cu niste probleme care sunt de actualitate pentru romani, asta este sigur!

Cum vad DNA-ul Leana si Costel?

Leana si Costel vad DNA-ul ca doi prosti!

Proiectul Vacanta Muzicala mai exista?

Exista, dar nu functioneaza! Pentru ca nu exista cerere de folk, am preferat sa fac Stand-up Comedy, unde cererea e mare.

Ce emisiuni de divertisment vi se par interesante si la ce tip nu va uitati deloc?

Ma uit la toate. Nu ai cum sa creezi umor daca nu stii ce fac ceilalti. Si toate imi plac. Indiferent daca unele sunt slabe sau bune, oamenii dau totul. Un om care il face pe alti oameni sa rada, in opinia mea, este un om bun.

Puteti sa spuneti cateva cuvinte sau doua-trei versuri despre persoanele urmatoare: Traian Basescu, Klaus Iohannis, Daniela Crudu, Dan Capatos, Dan Puric?

Si acum 25 de ani ni se tot cerea sa ne dam cu parerea despre personajele vremii respective, iar acum nu se mai stie nimic despre acestea. De ce sa vorbesc despre niste oameni despre care nu se va mai sti nimic peste cinci sau sase ani? Pe Dan Puric il respect si nu vad ce legatura are cu politica si cu persoanele enumerate in intrebare - Iohannis, Basescu...

Mugur Mihaescu, despre revenirea cu Vacanta Mare, obiective politice si plecatul in spatiu Interviu

Ati primit vreodata vreo oferta pentru a face parte din juriul unei emisiuni de talente?

Nu am primit niciodata o astfel de oferta. Probabil au aflat ca sunt foarte corect: )).

Dar la care dintre emisiunile din prezent v-ati vedea jurat?

Daca nu am fost cerut de nicio fata in casatorie, cu care dintre ele m-as insura?: ))

In ce functie politica l-ati vedea pe Mugur Mihaiescu si ce masuri credeti ca ar lua in primul rand?

In primul rand, si-ar da seama ca este umorist si asa va ramane toata viata, indiferent in ce partid ar fi si ce functie ar ocupa.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Radu Pietreanu Vacanta Mare, #Radu Pietreanu Kanal D, #Radu Pietreanu Mugur Mihaescu , #vedete romanesti