Radu Valcan, terorizat: As da orice sa pot sa o uit, sa pot sa o ignor!

Joi, 06 Martie 2014, ora 15:41
4711 citiri
Radu Valcan, terorizat: As da orice sa pot sa o uit, sa pot sa o ignor!
Foto: raduvalcan.ro

De cateva zile, actorul Radu Valcan trece printr-o situatie care l-a dus la exasperare. Nu mai are somn, liniste, totul din cauza unei pasari de noapte.

"De cateva zile nu mai pot sa dorm. Imi sta capul numai la ea. Imi tulbura toate noptile. Nu reusesc sa mi-o scot din minte. O aud doar pe ea. As da orice sa pot sa o uit, sa pot sa o ignor. As vrea acum sagetile lui Cupidon, toate pentru ea", scrie Radu Valcan pe blog.

Iar actorul, iubit al Adelei Popescu, nu se refera la o femeie ce ar putea trece ca fiind o "pasare de noapte", ci chiar la o vietate cu pene. Concret, cea care-i tulbura noptile este o cucuvea.

"Si cand ma gandesc ca este doar o... cucuvea. Una ce nu doarme noaptea pentru ca, aparent, are concert! La concert, nu avem ce face, participam cu totii. Adica eu si toti vecinii morocanosi si nedormiti care l-au recitit, cu siguranta, pe Creanga cu a lui 'Pupapaza din tei'", descrie situatia critica actorul.

Realitatea de fiecare noapte nu promite sa se schimbe prea curand, din simplul motiv ca nici Radu Valcan si nici vecinii sai nu stiu cum s-ar putea gestiona o astfel de situatie: "Ma rog, desi fiecare dintre noi (eu si vecinii somnolenti) a visat la momentul in care o sa vada cucuveaua falfaind spre alt copac, mai inspre padure putin, cu penele cazand mai ceva ca ale porumbelului urmarit de Dastardly si Muttley, ei bine, asta pur si simplu nu s-a intamplat.

Discutie serioasa, ca de la om la cucuvea

Pentru ca, intre noi fie vorba, habar n-avem sa prindem o pasare pe care am vazut-o doar in cartea de stiinte dintr-a patra si, chiar daca am ajunge la performanta asta, ce am putea face cu ea? Sa o convingem usor sa-si cante trilurile mai in soapta? Sa purtam o discutie serioasa, ca de la om la cucuvea, in care sa ii sugeram elegant ca incalca regulamentul de ordine exterioara?", scrie patruns de propria suferinta actorul, mai in gluma, mai in serios.

Cum situatia nu are pentru moment rezolvare, "ma trezesc dimineata mai sifonat si mai ciufulit decat cucuveaua insasi", mai afirma actorul chinuit de nesomn.

Iar viitorul nu se arata deloc roz: "Asa nu se mai poate! Ma gandesc ca deh, vine primavara, daca face cucuveaua pui? O sa fie cor acapella la mine in... scorbura!".

Rugamintea lui Radu Valcan catre cei care-l citesc este sa-l ajute cu o informatie: "cum se schimba ceasul biologic al unei pasari de noapte?". Intrebarea sa a ramas, pana in momentul de fata, fara raspuns, semn ca dilema e una spinoasa.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#Radu Valcan cucuvea, #Radu Valcan nesomn, #Radu Vaclcan pasare, #Radu Valcan blog, #Radu Valcan Adela Popescu , #vedete romanesti