Raul Gheba, despre Mircea Badea si viata dupa "Romanii au talent" Interviu

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 08:49
13210 citiri
Raul Gheba, despre Mircea Badea si viata dupa "Romanii au talent" Interviu
Foto: Facebook/Domnul Raul Gheba

Raul Gheba, actor de stand-up comedy, a devenit cunoscut dupa participarea la "Romanii au talent", iar de curand a intrat, din nou, in atentia publicului dupa un conflict cu Mircea Badea.

Raul a povestit pentru Ziare.com cum l-a schimbat experienta emisiunii concurs, dar si cum au evoluat lucrurile in privinta problemei cu vedeta Antenei 3.

Tanarul comediant a atras atentia dupa ce a declarat ca Traian Basescu i-a oferit 100 de lei pentru a se plimba pe langa studioul improvizat de Badea in fata sediului Antenei 3.

Totul a avut loc in perioada in care prezentatorul TV se afla in mijlocul unui scandal in care au fost implicati mai multi motociclisti si care a pornit de la faptul ca Badea a fost deranjat de un tanar pe motor care facea zgomot in timp ce el vorbea in direct, din fata sediului Antena 3 din soseaua Bucuresti-Ploiesti.

Scandalul Mircea Badea-motociclisti: "cretinisme, tupeu infantil" vs. "cancerul suprem jurnalistic"

"Am fost platit de Traian Basescu. Mi-a dat 100 de lei. Mi-am luat un suc si de banii aia mi-a zis: 'Du-te si tu la Antena 3'. Chiar am fost platit de Basescu. M-a trimis Basescu. Ce era sa fac? Sa ii spun nu lui Basescu?", a spus Raul Gheba cand un reporter Antena 3 l-a intrebat de ce a venit in zona.

Cum te-a ajutat experienta "Romanii au talent"?

In termenii cei mai simpli, experienta "Romanii au talent" m-a ajutat pentru ca le-a dat spectatorilor un loc de unde sa ma ia cand vin sa ma vada. Eu faceam stand up si inainte, dar cu mai putin succes. Nu ca s-a schimbat materialul, dar s-a schimbat perceptia publicului despre mine.

In Romania e foarte greu sa faci pe cineva sa te asculte, pentru ca lumea e mult mai putin preocupata de ce zice un om si se gandesc doar la "Cine e asta si de ce sa-l ascult eu pe el?" Aparand la "Romanii au talent", am devenit brusc o autoritate in domeniu, cand de fapt nu s-a schimbat nimic. Acum sunt Raul de la Romanii au talent, sper sa nu raman doar ala.

Castigi mai bine acum?

Da, dar inca nu-mi permit avionul salupa pe care-l visez.

Ai mai multe pretentii acum in privinta contractelor tale?

Da, imi permit acum sa refuz un show pe care stiu ca nu l-as face cu placere. Pe de alta parte, n-am inteles niciodata chestia asta cu pretentiile artistilor. Mi s-a pus de cateva ori intrebarea ce pretentii am pentru spectacol. Si eu raman blocat si le zic ca vreau un microfon, o lumina si ceva de baut. Probabil se asteapta sa le cer o cada de sampanie.

Dupa aparitia la "Romanii au talent" au mai aparut in presa diverse materiale despre tine, unele rautacioase. Cum le privesti? Te deranjeaza sau si reclama negativa e buna?

Cea mai distractiva faza din ultima vreme a fost cand am vazut un articol pe un site tabloid despre mine, in care ma criticau pentru o gluma la care n-ar rade nici copiii de gradinita. Era delicios scris si mi-a adus o gramada de fani noi pe pagina. Daca nu ma plac tabloidele, stiu ca fac ceva foarte bine.

Ai mai pastrat legatura cu alti concurenti?

Nu prea, eu sunt mai singuratic.

Te-a deranjat ceva in timpul concursului?

Erau multe chestii mici care puteau fi deranjante, dar cum iti dai seama de marimea unui om dupa marimea lucrurilor care il deranjeaza pot sa spun ca nu m-a deranjat nimic.

De multe ori se intampla ca fosti concurenti sa acuze proasta organizare sau faptul ca se aranjeaza anumite lucruri. Ai simtit ceva de genul acesta?

Nu cred ca lucrurile sunt aranjate, dar am simtit cum concurentii care pareau sa aiba cele mai mari sanse erau ajutati ceva mai mult de productie.

In finala concursului, la un moment dat, toata lumea a avut impresia ca urmeaza sa o ceri in casatorie pe iubita ta. Ea stia despre acest moment sau a fost la fel de uimita ca si ceilalti?

A fost foarte dragut, fiindca am facut instructaj cu ea de acasa sa se ascunda in caz ca pun camera pe ea cand ma pregatesc sa o cer in casatorie. Momentul in sine nu l-am repetat prea bine, tocmai ca sa am emotii si sa para autentic. Sincer, si eu m-as fi crezut pe cale sa cer in casatorie pe cineva.

Care a fost cea mai interesanta reactie a unei persoane de dupa participarea la emisiune?

Eram intr-o seara in drum spre casa si zic sa trec pe la o shaormerie sa-mi iau ceva de mancare. Vanzatorul se poarta perfect normal, imi face shaorma si, spre sfarsit, ma intreaba fara sa ezite: Sa fie si cu salau?

A incercat Mircea Badea sa ia legatura cu tine dupa ceea ce s-a intamplat?

Nu, doar a batut un apropo foarte voalat despre mine pe pagina de Facebook.

Ce ai discuta cu Badea daca te-ar invita la o cafea?

I-as spune ca nu e ok ceea ce face el, sa invenineze niste bieti oameni pentru o lupta personala.

Cum l-ai descrie in cateva cuvinte pe Mircea Badea?

Un tip care se ia prea in serios in ultima vreme.

Au fost multi cei care au crezut ca tu chiar ai primit bani de la Basescu?

Da, am vazut linkul postat pe o pagina de sustinere a lui Voiculescu (Dan Voiculescu - n.red.) la modul serios, dar pana si acolo sunt oameni care s-au prins de gluma.

Nu te-a intrebat nimeni ce ai facut cu cei 100 de lei "primiti"?

Ba da, l-am scos pe Mircea Badea la o cafea de ei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Raul Gheba Mircea Badea, #Raul GHeba Romanii au talent, #Raul Gheba standup comedy , #vedete romanesti