Reactii dambovitene la moartea lui Marquez: A lasat citate cu care proastele isi pot comenta selfie-urile

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 12:23
2875 citiri
Reactii dambovitene la moartea lui Marquez: A lasat citate cu care proastele isi pot comenta selfie-urile
Foto: Reuters

Moartea scriitorului columbian Gabriel Garcia Marquez nu a trecut neobservata de persoanele publice din Romania.

In timp ce unele plang pierderea scriitorului, altele scriu pe retelele de socializare comentarii menite sa atraga, la randul lor, reactii.

"A murit Garcia Marquez. El a lasat umanitatii destul de multe citate cu care proastele isi pot comenta selfie-urile. Si, totusi, daca l-ar citi in intregime...", a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Si Lucian Mandruta si-a expus public parerea despre cei care anunta ca regreta moartea lui Gabriel Garcia Marquez.

"As vrea sa fac un anunt oficial pentru arogantii care l-au citit pe bietul Marquez si-mi reproseaza ca nu-l plang in modul ipocrit care a devenit traditie. Dragilor, voi doar l-ati citit pe Marquez. Nu cotcodaciti ca si cum l-ati fi scris!", a notat acesta.

Prezentatorul TV Liviu Stanciu a marturisit, tot pe Facebook, ca a incercat sa citeasca "Un veac de singuratate" dar ca nu a reusit.

"Vad numeroase statusuri indurerate pentru trecerea in nefiinta a celebrului Gabriel Garcia Marquez, Dumnezeu sa-l odihneasca. Inteleg ca sunt multi cititori geniali indurerati, pe langa noi astia mai prosti si mai nedumeriti.

N-o sa fiu ipocrit. Am incercat sa citesc 'Un veac de singuratate', chiar am facut eforturi, m-am scremut, dar n-am reusit sa trec de primele zece pagini (hai, douazeci) ", a spus acesta, precizand ca nu a inteles.

Liviu a adaugat ca s-a chinuit foarte mult sa inteleaga ceea ce a scris Garcia Marquez, dar ca ca nu a reusit si ca, din punctul sau de vedere, scriitorul parca se chinuia sa evite orice logica.

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a murit

"Foarte multa lume spune ca e genial, deci o fi ceva la mijloc, dar eu - repet - puteam la fel de bine sa citesc instructiunile de folosire ale Acceleratorului de Particule in hindusa, eram la fel de lamurit...", a incheiat prezentatorul TV.

"Singurul idol pe care l-am avut in cei 33 de ani de viata"

Totusi, sunt si persoane publice care si-au expus foarte serios tristele sentimente.

"S-a stins, adineaori, poate singurul idol pe care l-am avut in cei 33 de ani de viata. Garcia Marquez a scris cea mai frumoasa poveste de dragoste gandita si, poate, traita vreodata. Dragoste in vremea holerei.

Ramas bun, Parinte Gabo! Ramanem noi. Poate vom dormi mai putin si vom visa mai mult. Poate vom asculta mai mult si vom vorbi mai putin", a notat Mihai Morar.

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a murit, joi, la varsta de 87 de ani. El fusese externat in urma cu doar cateva zile.

A.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gabriel Garcia Marquez murit, #Gabriel Garcia Marquez reactii, #Gabriel Garcia Marquez mort, #Gabriel Garcia Marquez scriitor , #vedete romanesti