Reprezentantul Romaniei la Mr World 2014: Nu ma simt cel mai frumos barbat din tara Interviu

Miercuri, 04 Iunie 2014, ora 12:31
6167 citiri
Reprezentantul Romaniei la Mr World 2014: Nu ma simt cel mai frumos barbat din tara Interviu
Foto: Mr World - Romania

Bogdan Mierla are doar 22 de ani si a castigat finala Mr World Romania. Pe 15 iunie isi va incerca norocul in Anglia, unde are loc marele concurs Mr World 2014.

De loc din Suceava, Bogdan spune ca este un baiat simplu, care se ingrijeste si face sport zilnic pentru a se intretine.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Bogdan a declarat ca nu are nicio operatie estetica si nici nu intentioneaza sa isi faca una.

Ai castigat Mr World Romania. Te simti cel mai frumos barbat roman?

Mister World nu e vorba numai despre cei mai frumosi barbati din lume, trebuie mult mai mult de atat, si nu...nu ma simt cel mai frumos barbat din Romania.

Cu cati concurenti te-ai luptat pentru acest titlu?

Nu stiu exact cati concurenti au fost, cred ca 20.

Cum te pregatesti pentru Mr World?

Nu prea am cochetat cu lumea asta, dar pot sa va spun sigur ca partea fashion conteaza foarte putin, aici. Nu ma intelegeti gresit, se tine cont si de cum te imbraci pe durata competitiei. E o competitie unde se cauta barbati, trebuie sa ai mai multe calitati, nu numai sa dai bine pe catwalk.

Cat de departe speri sa ajungi?

Voi incerca sa ajung cat de departe pot, vom vedea asta la final.

Ce atuuri trebuie sa aiba un barbat pentru a ajunge model in Romania?

Corp, expresivitate, sa fie cat mai natural.

In privinta concursurilor de frumusete la femei exista anumite suspiciuni privind corectitudinea oferirii premiilor. La barbati exista astfel de semne de intrebare?

Nici vorba de asa ceva, trebuie sa muncesti mult, la toate aspectele ca sa ai o sansa sa fii luat in considerare, dupa asta, daca le place de tine, ai o sansa sa castigi concursul.

Ai un ritual de ingrijire?

Fiecare barbat ar trebuie sa aiba un ritual de ingrijire, nu numai concurentii de la Mr World.

Folosesti creme sau alte produse de ingrijire?

Folosesc cateva produse pentru ingrjire pentru ten si pentru corp.

Ai suferit vreo operatie estetica?

Nu am si nu intentionez sa imi fac una.

Cum arata tanarul care va reprezenta Romania la Mr World 2014 (Foto)

Cum arata o zi din viata ta?

In ultimele doua luni, zilele din viata mea nu au fost foarte animate, m-am concentrat mai mult pe concurs. Ma trezesc la opt dimineata, iau micul dejun, apoi merg la sala, dupa asta iau pranzul, dupa o sedinta de cardio, seara in jur de opt servesc cina, nu foarte multe.

De asemenea, imi rezerv o ora pe zi sa mai lucrez cate ceva la limba engleza. Asta a fost inainte sa ajung aici in Torquay (locul in care o sa aiba loc Mr World 2014 - n.red.).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Bogdan Mierla Mr World, #Bogdan Mierla concurs frumusete, #Bogdan Mierla model , #vedete romanesti
Comentarii