Rochia purtata de Oana Roman la cununie i-a adus critici: de ce a ales un astfel de model

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 10:35
9295 citiri
Rochia purtata de Oana Roman la cununie i-a adus critici: de ce a ales un astfel de model
Foto: Phone One

Rochia purtata de Oana Roman la cununia civila a atras multe critici in ultimele doua zile. Cel care a creat modelul, designerul Razvan Ciobanu, explica de ce a realizat un astfel de model.

Razvan Ciobanu a scris pe pagina sa de Facebook ca este un designer special, pentru ca are capacitatea de a vedea dincolo de o "imagine", pentru ca este atent la detalii si pentru ca ii place sa deseneze rochii pentru femei oricum ar arata "ambalajul".

"Sigur ca Oana nu se incadreaza in tiparul 'frumusetii' contemporane. Dar eu stiu ca este feminina, romantica si fragila. Sa ma ierte ca dezvalui lucrurile frumoase pe care putini la observa", a scris designerul.

Acesta a precizat ca a ales un material roz, pentru ca era o zi speciala si pentru ca rozul este "devalorizat" din cauza unor conceptii cu iz de prejudecati.

"De ce detaliile din catifea? Pentru ca are un chip frumos si am vrut sa il pun in valoare, astfel i-am incadrat fata. De ce nedecoltata? Pentru ca era un moment romantic si nu mi-as fi dorit sa vada peste ani cum la cununie a fost cu bustul la vedere", a adaugat el.

Oana Roman, in sfarsit nevasta - ce i-a transmis fostul iubit (Video)

Razvan Ciobanu mai spune ca a ales o rochie sub genunchi pentru ca a a vrut sa puna in evidenta partea cea mai frumoasa a picioarelor: are gambe si glezne fine.

De ce a purtat balerini

Acesta a explicat si de ce Oana Roman a purtat balerini la un eveniment asa important.

"De e balerinii kenzo? Pentru ca aveam nevoie de un 'touch' fashion. De ce acei cercei? Pentru ca ii faceau ochii sa straluceasca si mai mult. De ce larga? Pentru ca este insarcinata si confortul era important...De ce tiv dublu din catifea? Pentru ca rochia sa nu se ridice mai mult decat ne doream si sa nu repetam scena cu Marylin Monroe", a continuat el.

Ziua cea mare pentru Oana Roman - ce face vedeta

Designerul a incheiat prin a spune ca el stie sa creeze rochii pentru "femeia din fata mea, nu pentru cea care pozeza pe coperta revistei 'Vogue'".

Explicatia Oanei Roman pentru tinuta

Oana Roman a declarat, joi seara, la Pro TV ca a ales o rochie roz, pentru ca urmeaza sa aiba o fetita.

"Am vrut rochie roz, pentru ca astept o fetita. De ieri (miercuri - n.red.), nasul meu mi-a dat si o porecla foarte draguta... imi spune Bombonica", a spus ea.

A.G.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Oana Roman rochie cununie, #Oana Roman rochie, #Oana Roman rochie critici, #Oana Roman Razvan Ciobanu, #Oana Roman cununie civila , #vedete romanesti
Comentarii
Poza DAN-795
DAN-795
rank 5
Rochia purtata de Oana era a lui maica-sa !
Poza Constant
Constant
rank 5
In romaneste, croitor se spune designer?