Rolla Sparks are o intrebare originala pentru Mos Craciun - Interviu

Duminica, 21 Decembrie 2014, ora 20:52
3004 citiri
Rolla Sparks are o intrebare originala pentru Mos Craciun - Interviu
Foto: Facebook/Rolla Sparks

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Cantareata cunoscuta sub numele de scena Rolla Sparks nu il judeca pe mos pentru ca e corpolent si nici nu considera ca ar avea nevoie de o dieta. Stie insa exact ce l-ar intreba, daca l-ar intalni, a declarat ea pentru Ziare.com, amintindu-si si de cel mai special Craciun din viata sa.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Una dintre cele mai frumoase amintiri legate de Craciun se intampla acum aproximativ zece ani... Tatal meu fusese plecat aproximativ doi ani in America, pentru niste cursuri de IT, si s-a intors acasa exact in ajunul Craciunului.

A fost cea mai frumoasa surpriza, pentru ca atat eu, cat si mama stiam ca va ajunge dupa Revelion in acel an. In acea perioada, bunicii mei inca traiau si am avut parte de una dintre cele mai frumoase seri de Craciun.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Stim cu totii ca Mos Craciun este o poveste magica pentru copiii din intreaga lume... Cred ca Mos Craciun exista in fiecare dintre noi, asa cum si eu, la randul meu, sunt Mos Craciun pentru persoanele dragi din viata mea...

Lucrurile pe care mi le-as dori de la Mos Craciun sunt mai mult de factura spirituala si nu materiala... Mi-as dori, in primul rand, sanatate pentru mine si familia mea si multa inspiratie si putere de munca pentru echipa din care fac parte, Lanoy Production.

Ai vreo mare dorinta pe care nu crezi ca ai putea sa ti-o indeplinesti vreodata?

Am multe dorinte si sper ca, prin rabdare si munca, sa le pot realiza.

Daca ai putea face un interviu cu Mosc Craciun, ce l-ai intreba?

L-as intreba daca ii place Rolla Sparks.

I-ai scris vreodata mosului?

Cand eram mica ii scriam in fiecare an mosului si ii faceam o lista intreaga cu cele mai mici detalii si amanunte despre jucariile pe care doream sa le primesc de la el. Mai tarziu am aflat ca mosul trebuia sa treaca pe la toti copiii si nu avea cum sa imi aduca tot ceea ce eu ii scriam in scrisoare.

Craciunul vedetelor Anamaria Ferentz merge cu colindul: Sa spuneti care stati pe acasa Interviu

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Dand timpul inapoi... imi amintesc cum, in cativa ani, am avut momente cand il pandeam pe Mos Craciun, dar nu reuseam sa il surprind cand imi punea cadoul langa brad.

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Cred ca are exact atatea kilograme cat isi doreste... doar e Mos Craciun.

Crezi ca a tinut vreodata dieta?

Sincer, nu cred.

Care este colindul/melodia preferata de Sarbatori?

"O, ce veste minunata", "Steaua sus rasare" si "Buna dimineata la Mos Ajun".

Cine te-a invatat primul colind/cantec de iarna?

Bunicul din partea mamei m-a invatat "Steaua sus rasare" si "Saniuta fuge".

Unde o sa te prinda seara de Ajun?

Seara de Ajun ma va prinde, mai mult ca sigur, alaturi de parintii mei. Deja avem o lista cu manacaruri traditionale pe care urmeaza sa le pregatim incepand cu 23 decembrie.

Ce asteptari ai de la noul an?

Sper ca anul 2015 sa fie cel putin atat de plin cum a fost 2014, din punct de vedere muzical, si imi doresc sa imi surprind fanii cu piese facute din suflet pentru ei.

Un gand pentru cei care citesc interviul?

Va doresc un an nou fericit, presarat cu zambete, reusite si impliniri, si, nu in ultimul rand, multa sanatate!

Sa ne vedem cu bine in 2015 si va dau intalnire pe Facebook, pentru a va tine la curent cu planurile mele viitoare! Multi pupici!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Rolla Sparks Mos Craciun, #Rolla Sparks Craciun, #Rolla Sparks cantareata, #Rolla Sparks interviu , #vedete romanesti