Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Roxana Ciuhulescu explica de ce a renuntat la emisiunea de la Look TV

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 14:21
7052 citiri
Roxana Ciuhulescu explica de ce a renuntat la emisiunea de la Look TV
Foto: Arhiva personala/Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu, moderatoare a emisiunii "Fotbal Look", de la Look TV, a incheiat colaborarea cu televiziunea, dupa ce aceasta a decis sa mute studioul de la Bucuresti la Cluj. In aceeasi situatie se afla si Horia Ivanovici, cu "Fanatik Show".

Contactata de Ziare.com, Roxana Ciuhulescu a declarat ca mutarea studioului la Cluj era "de asteptat": "Ce sa zic, pentru mine era de asteptat. Nu stiam de dinainte, dar banuiam care era fluxul evenimentelor, din moment ce au vandut drepturile TV si la Digi si la Dolce. Era de asteptat (...) Eu aveam, asa, vagi banuieli ca nu se va mai intampla nimic in Bucuresti".

Moderatoarea TV ne-a spus si cum s-a intamplat totul: "Problema a fost alta, ca cei de la Cluj nu au mai raspuns la telefoane si nimeni din Bucuresti nu stia ce se va mai intampla mai departe; au refuzat sa mai comunice cu noi.

De la aceasta necomunicare, ne-am cam debusolat toti, care suntem o mana de oameni. Ulterior a venit unul dintre baieti in Bucuresti si ne-as spus ca treaba se muta la Cluj".

In cazul Roxanei Ciuhulescu, nici nu poate fi vorba despre a accepta un job la Cluj. "Eu nu pot sa ma duc sa lucrez la Cluj, am familia aici", ne-a declarat ea.

A refuzat doua oferte de munca

Interesant e ca inainte de decizia mutarii studioului in Ardeal, Roxana Ciuhulescu a primit doua oferte de munca, "dintre care una foarte serioasa", ambele in zona de reality show. "Dar nu am stiut cum sa gestionez mai departe", data fiind conjunctura.

"M-ar fi tentat, dar stii cum e, toate se fac la timpul lor. Too late (prea tarziu - n. red.) ", a mai spus vedeta.

In ceea ce priveste capitolul Look TV, Roxana Ciuhulescu recunoaste ca, pentru ea, a fost vorba despre o provocare. "Am stat si m-am gandit cam o saptamana, ca nu stiam daca o sa fac fata unei emisiuni strict de fotbal (...)

Emisiunea care mi-a fost mie propusa a fost o provocare pentru mine; Am vrut sa demonstrez ca pot sa fac si asta", a mentionat vedeta, admitand ca "a fost greu", dar ca norocul ei a fost ca a lucrat cu fosti colegi din Pro TV, inclusiv jurnalisti de fotbal.

Roxana Ciuhulescu, despre fotbal, crosetat: Sufletul meu va fi mereu alaturi de armata Interviu

Intrebata ce fel de emisiune si-ar dori sa faca pe viitor, Roxana Ciuhulescu a replicat: "Imi doresc foarte mult o emisiune pe sport, nu vreau sa mai fac emisiune auto. Niciodata nu voi mai reusi sa fac o emisiune mai buna decat Pro Motor si, atunci, oamenii vor compara. Decat sa rada de mine, prefer sa ies cu fruntea sus".

In plus, a mai spus vedeta, "vreau si altceva, pentru ca m-am cam plictisit; 13 - 14 ani am facut asta". "Imi doresc mult un jurnal sportiv atipic, dar sa nu citesc stirile de pe prompter, ci sa le fac eu", ne-a mai dezvaluit Roxana Ciuhulescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Roxana Ciuhulescu plecat Look TV, #Ciuhulescu plecat Fotbal Look, #studio Fotbal Look Cluj, #Roxana Ciuhulescu parasit Look TV , #vedete romanesti