Roxana Ciuhulescu, fata in fata cu cel mai mic om din lume (Galerie foto)

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 13:46
12635 citiri
Roxana Ciuhulescu, fata in fata cu cel mai mic om din lume (Galerie foto)
Foto: Facebook/Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu l-a intalnit recent pe cel mai mic om din lume, in platoul unei emisiuni. Vedeta, inalta de 1,92 metri, s-a declarat impresionata de interlocutorul sau, care a acceptat sa faca un drum de 5.000 de kilometri pentru a veni in Romania.

"Chandra Bahadur Dangi este cel mai mic om din lume si, in ciuda celor 75 ani pe care ii are, varsta la care multi se dau loviti, "omuletul" asta cu vadite probleme la picioare si implicit la deplasare, a acceptat sa faca un drum atat de lung si obositor (din Nepal si pana aici sunt peste 5.000 km) ", a scris pe Facebook Roxana Ciuhulescu, dupa intalnirea cu barbatul care se afla si in Cartea Recordurilor.

Chandra Bahadur Dangi are dor 54 de centimetri si mai putin de 14 kilograme. Nu duce o viata deloc simpla, traind dintr-o pensie de numai 5 dolari, fapt ce a emotionat-o pe vedeta din Romania.

"Batrani si problemele lor exista peste tot in lume, dar cand masori 54 cm si cantaresti sub 14 kg, cand pensia iti este 5 dolari, viata pare si mai complicata. Bravo, Chandra, esti un suflet mare si te admiram pentru ca ai puterea sa vezi tari si oameni noi la o astfel de varsta si te straduiesti sa-ti oferi tie si familiei tale un trai mai bun!", isi incheie postarea Roxana Ciuhulescu, dupa ce l-a intalnit pe Chandra Bahadur Dangi, in platoul unei emisiuni de la Pro TV.

Chandra Bahadur Dangi, fermier si mestesugar, a preluat recordul de la Gul Mohammed, decedat in 1997, cel care masura 57 de centimetri. Toti membrii familiei sale sunt de statura normala.

Cel mai inalt om si cel mai scund isi strang mainile (Foto)

Dangi, care locuieste intr-un sat aflat la 400 de kilometri de capitala, a intalnit-o, in 2012, pe cea mai mica femeie din lume, Jyoti Amge din Nagpur, India. Anul trecut, acesta l-a cunoscut si pe Sultan Kosen, cel mai inalt om de pe mapamond, alaturi de care s-a fotografiat la un eveniment din Londra.

Fotografii: Facebook/Roxana Ciuhulescu

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Roxana Ciuhulescu cel mai mic om, #Roxana Ciuhulescu cel mai scund om, #Roxana Ciuhulescu Chandra Bahadur Dangi , #vedete romanesti
Comentarii
Poza globedreamer
globedreamer
rank 5
Urmeaza femeia cu barba si cu aia cu 3 tzatze...