Scandal intre Delia Antal si un critic de moda: O sa-mi tai sanii naturali si o sa merg sa ma prajesc la solar!

Luni, 31 Martie 2014, ora 21:27
4505 citiri
Scandal intre Delia Antal si un critic de moda: O sa-mi tai sanii naturali si o sa merg sa ma prajesc la solar!
Foto: Arhiva personala

Jignita de remarcile criticului de moda Alin Galatescu, referitoare la o tinuta afisata recent pe covorul rosu, actrita si regizoarea Delia Antal a tinut sa-i dea replica, afirmand ca acesta a "sarit calul", drept pentru care il va da in judecata.

Dupa ce a fost catalogata "matroana de bordel din secolul XIX, cu sani prea mari si pielea alba", Delia Antal a luat pozitie: "Eu tin cont de sfaturile vestimentare pe care le primesc de la stilistul meu de la Londra! Daca domnul Galatescu sau oricare alt critic de moda au ceva de comentat la adresa mea si imi lezeaza imaginea prin ceea ce declara, nu pot decat sa-i ignor sau, daca sar calul - cum s-a intamplat in acest caz, sa-i actionez in instanta!".

Deranjata de comentariile lui Alin Galatescu, Delia Antal, stabilita la Londra, considera ca acesta este un diletant si ca un critic de moda ar trebui sa comenteze doar tinutele vedetelor, nu sa asocieze femeile cu personaje cu care nu au nicio legatura. Actrita fiind, Delia Antal mizeaza pe naturalete, cruciala in meseria pe care o practica.

"Galatescu e diletant! Niciun critic de moda nu asociaza o femeie cu o proxeneta, nu insulta sau discrimineaza, ci se rezuma la a emite judecati de valoare despre imbracaminte. El nu a criticat tinuta mea vestimentara, ci a facut atac direct la persoana mea!

Eu iau in considerare absolut toate parerile, dar am incredere in stilistul meu de la Londra, pentru ca lucram de multi ani impreuna si m-a sfatuit mereu numai de bine", i-a transmis Delia Antal, conform unui comunicat de presa remis Ziare.com.

"Sunt actrita si ma imbrac cum ma simt bine"

"Acesta este stilul meu, am un stil anume, care imi place. Nu am fost niciodata vreo fashionista sau un model si nu voi fi. Sunt actrita si ma imbrac cum ma simt bine. Nu urmez vreun prototip. Probabil la insistentele unora o sa-mi tai sanii naturali si o sa merg sa ma 'prajesc' la solar. Ba chiar daca ei, 'profesionisti fiind', imi vor sugera sa imi inlocuiesc nasul, fata, picioarele etc, obligatoriu o voi face ca sa fiu pe placul lor!", ii raspunde vehement aceasta.

Mandra de tinuta afisata la premiile ce au adunat toata spuma vedetelor din Romania, Delia Antal, care a imbracat o rochie mov, cu pene in zona bustului, la care a asortat o poseta tip plic Alexander McQueen, sandale Charlotte Olympia, un ceas Cartier, model clasic, din aur roz cu diamante, si un accesoriu de par Butler&Wilson, isi continua pledoaria:

Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Asa Da, asa Nu, la Premiile Gopo (Galerie foto)

"In actorie se apreciaza naturaletea, atat a pielii, cat si a formelor! Toate actritele consacrate si celebritatile de la Hollywood au culoarea lor naturala!", a tinut sa precizeze actrita, care pe 25 mai isi va lansa filmul de debut, 'D'ORA', in cinematografele din Bucuresti.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#scandal Alin Galatescu Delia Antal, #Delia Antal criticata tonuta Gopo, #DElia Antal jignita rochie Gopo, #Delia Antal proces Alin Galatescu , #vedete romanesti