Scandal monstru in lumea muzicala: Marcel Pavel, facut dement si isteric

Marti, 04 Martie 2014, ora 12:45
9830 citiri
Scandal monstru in lumea muzicala: Marcel Pavel, facut dement si isteric
Foto: Wikipedia.org

Artista Aura Urziceanu, care traieste in SUA de mai multi ani, a postat pe blogul sau un text in care anunta ca renunta la cetatenia romana, catalogandu-i pe romani "goi, fara constiinta, fara suflet, fara educatie". Loveste si in cativa artisti, printre care Marcel Pavel pe care il catalogheaza "dement si isteric".

"Sunt 97-98% rai la suflet, invidiosi, urati, dementi si de o lasitate josnica. (...) NU ma recunosc sub nicio forma prin defectele lor si sunt plini. Tocmai de aceea renunt la cetatenia romana", scrie Aura Urziceanu pe blogul sau.

Pozitia vehementa a artistei se explica prin faptul ca, acum cativa ani, pe Wikipedia, varianta romana, a aparut informatia ca Aura Urziceanu ar avea origine rroma, informatie negata pe blogul artistei. Scandalul a escaladat, mai ales ca unul dintre editorii Wikipedia a prezentat politicile editoriale care au permis aparitia si pastrarea informatiei controversate pe site.

"Pacat ca in toti acesti multi, multi ani petrecuti aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simtamantul de roman... Mi-ar fi prins atat de bine.... si m-ar fi scutit de 'dezamagirea', ruptul sufletului, nervii si imbolnavirea sufleteasca pe care am suferit-o si cu care am plecat din Romania pe 20 iunie 2010", mai scrie artista pe blog.

Aura Urziceanu a anuntat ca in prezent incearca "retragerea arhivei muzicale si televizate din circuit", de pe YouTube si Google. "Ma voi zbate pentru asta!", scrie ea. Cantareata vrea ca nicio televiziune sa nu mai difuzeze "nicio secunda muzicala" cu ea.

"Am fost pacalita in mod josnic! Romania nu ma merita!"

"Sincer, as dori ca Romania sa 'stopeze' orice material filmat si imprimat cu mine! Absolut tot! (...) Sa nu se mai mentioneze numele meu sub nicio forma. (...) Nu ma merita! Sub nicio forma! Nici ca om, nici ca artist!", mai scrie Aura Urziceanu.

Ajungand la chestiunea Wikipedia, artista afirma, pe aceeasi platforma: "Vreau sa ajung la initiatorul Wikipedia... si ca 'plangere', sa interzic numele meu ca biografie (cel putin)... ".

Scandalul cu Wikipedia nu este singurul subiect care a inversunat-o pe artista. Aceasta povesteste, intr-un text publicat pe acelasi blog, in urma cu cateva zile, ca a fost "pacalita in mod josnic" in Romania, unde, in 2005, a chletuit "un pogon de valuta", infiintand si o fundatie, pentru a face "ceva grozav pentru tara", la invitatia ministrului de Externe de atunci.

"Marcel Pavel, un dement si un isteric"

"Am ramas, ambitionandu-ma sa aranjez 'acel ceva important' pentru Romanica! Nicio sansa! Dimpotriva! M-au inselat zambind (...) ", mai scrie cantareata si compozitoarea de jazz. "Daca cineva se amuza pe seama mea... sunt eu! Eu insami! Ce fraiera am fost! Mi-am pierdut cinci ani din viata", continua Aura Urziceanu.

Artista isi aminteste si de o editie trecuta a festivalului Cerbul de Aur: "La Cerbul de Aur ce credeti ca am gasit... Marcel Pavel, un dement si un isteric (...) sau Angela Similea, care abia scoate un zambet, si ea demult vazduh...".

A.S.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Aura Urziceanu jigneste romani, #Aura Urziceanu Marcel Pavel, #Aura Urziceanu Angela Similea, #Aura Urziceanu scandal Wikipedia, #Aura Urziceanu renunta cetatenie, #Aura Urziceanu origini, #Aura Urziceanu SUA, #Aura Urziceanu blog , #vedete romanesti