Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Schimbare de an nou anuntata de Antena 1

Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 10:10
8206 citiri
Schimbare de an nou anuntata de Antena 1
Foto: Antena 1

Fanii emisiunii "Un show pacatos" incep anul cu o veste destul de interesanta.

Reprezentantii televiziunii au anuntat ca Ana Mocanu si Loredana Chivu, cele doua asistente, vor parasi show-ul, insa, raman in marea familie a Antenelor.

Surpriza este ca locul acestora va fi luat de Daniela Crudu, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Cine sunt noile asistente de la "Un show pacatos" - Pamela de Romania a pierdut lupta

"Revenirea Crudutei in echipa noasta incheie practic o etapa a vietii ei, una nu foarte fericita, ce-i drept, si marcheaza revenirea la formula de baza a acestei emisiuni. I-am promis Crudutei, in seara in care parasea in lacrimi aceasta emisiune, fortata de catre iubitul sau de atunci, ca in momentul in care se va elibera de acea relatie, se va putea intoarce acasa, la 'Un show pacatos'.

Intre timp, am descoperit doua fete absolut minunate - Ana si Loredana - carora le multumesc pentru tot ceea ce au facut in acesti doi ani de emisiune in care am lucrat impreuna. Le doresc tot binele din lume, pentru ca il merita pe deplin, dar promisiunea ramane promisiune. Ma bucur enorm ca vom ramane colegi, in marea familie a Antenelor. The Show (pacatos) must go on!!!! (rade) Din 5 ianuarie, ora 22:30, Antena 1, sezonul 15!!!", a declarat Dan Capatos.

Daniela Crudu a mai fost asistenta TV a acesteii productii, dar a parasit emisiunea "Un show pacatos" din cauza unor probleme personale.

In ceea ce o priveste pe Ana Mocanu, frumoasa asistenta va face parte din echipa emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

"Va multumesc din suflet ca m-ati urmarit o perioada atat de lunga in emisiunea 'Un Show Pacatos'..datorita voturilor voastre am castigat castingul si am avut ocazia sa lucrez cu o echipa senzationala..sunt si raman cei mai buni..au fost momente frumoase..si ii iubesc pe toti in egala masura.

Am evoluat frumos prin urmare de maine (luni - n.red.) incepand cu ora 9 dimineata vom fi din nou impreuna pe Antena Stars la Star Matinal de luni pana vineri cu noi surprize..va pup si va iubesc", a scris, duminica, pe Facebook Ana Maria Mocanu.

Si Loredan Chivu a confirmat pe aceeasi retea de socializare ca nu mai face parte din echipa si le-a promis admiratorilor ca le pregateste surprize frumoase.

"Nu mai fac parte din echipa 'Un show pacatos'! A fost o perioada foarte frumoasa din viata mea, am avut onoarea sa intru asistenta de doua ori la aceasi emisiune votata de public si pentru asta va multumesc din suflet! Aprecierea si sustinerea voastra m-au ajutat enorm de mult de-a lungul timpului!

Multumesc si echipei emisiunii cu care am colaborat foarte frumos,sunt niste oameni minunati..in viata toate au un inceput si un sfarsit! Nu regret nimic! Mai departe va asigur ca o sa aveti parte de multe surprize frumoase din partea mea..momentan am diverse propuneri si va promit ca o sa ma vedeti implicata in proiecte frumoase", a scris pe Facebook Loredana Chivu.

A.G.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Daniela Crudu revenire asistenta, #Daniela Crudu Un show pacatos, #Daniela Crudu Dan Capatos , #vedete romanesti