Scuze dupa dezvaluirile lui Iliescu: "Dragi teroristi, ma bazez pe inteligenta si bunul vostru simt"

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 12:10
9763 citiri
Scuze dupa dezvaluirile lui Iliescu: "Dragi teroristi, ma bazez pe inteligenta si bunul vostru simt"
Foto: Facebook/Mihai Margineanu

Mihai Margineanu a transmis, luni dimineata, scuze tututor organizatiilor teroristie din lume, dupa ce Ion Iliescu a recunoscut ca a aprobat cererea CIA pentru a detine un sediu in tara noastra.

"Pe aceasta cale vreau sa-mi cer scuze tuturor organizatiilor teroriste din lume, pentru afirmatiile unui batran cum ca pe teritoriul tarii noastre se afla puscarii americane", a scris cantaretul pe pagina de Facebook Mihai Margineanu.

Iliescu, in Spiegel: Am aprobat cererea CIA pentru a detine un sediu in Romania (Video)

Artistul a transmis teroristilor ca nu trebuie sa ia in seama declaratia fostului presedinte.

"Dragi teroristi, nu trebuie sa luati in seama aceste vorbe negandite, pentru ca domnul in cauza este suparat ca au venit americanii si Mama Rusie este deranjata de asta. Domnul in cauza probabil ca este trist ca nu-l mai baga in seama nimeni si ar face orice sa fie din nou in capul mesei", a continuat Margineanu.

Mai mult, pentru a-si sustine declaratia acesta noteaza ca in inchisorile din Romania nu mai este loc nici macar pentru infractorii din tara noastra.

"Noi nu mai avem loc de puscariabilii nostri, daramite de ai vostri. Sunt ticsite toate puscariile si locurile la geam se platesc cu bani grei", a spus artistul.

Astfel, cantaretul le transmite organizatiilor teroriste sa nu se supere pe romanii de rand si sa nu organizeze atacuri in tara noastra.

"Nu va suparati pe noi romanii de rand si mai ales pe romancele de rand pe care le-ati iubit si voi in studentiile voastre din perioadele trecute si sa nu dati acuma cu tot felu' de atacuri teroriste p-aci si cu bombe d-alea artizanale, doar pentru ca un batranel face declaratii iresponsabile.

Eu ma bazez pe inteligenta si bunul vostru simt si imi cer scuze inca o data pentru prostia si rautatea compatriotului meu", a incheiat Mihai Margineanu.

Reactia artistului vine dupa ce Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei germane Der Spiegel ca a pus la dispozitia CIA, la sfarsitul anului 2002 - inceputul anului 2003, o cladire in Bucuresti.

"A fost un gest de bunavointa din partea noastra, ne pregateam de aderarea la NATO. (...) Nu am intervenit in activitatile CIA din acea cladire. Eu, in calitate de presedinte in acel moment, am considerat ca nu este ceva important.

Eram aliati, luptam impreuna in Afganistan si Orientul Mijlociu si nu am intrat in detalii privind cererea aliatului nostru de a avea un sediu in Romania", a spus Ion Iliescu.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mihai Margineanu scuze teroristi, #Mihai Margineanu teroristi, #Mihai Margineanu Iliescu teroristi, #Mihai Margineanu Iliescu CIA , #vedete romanesti