Victor Ponta: Boc e doar un maimutoi

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 07:53
4592 citiri
Victor Ponta: Boc e doar un maimutoi

Presedintele PSD Victor Ponta a comentat gestul lui Emil Boc, care a luat microfonul unui jurnalist, afirmand ca premierul este atat de cenzurat de televiziuni, "incat e dat in direct cand spune orice prostie".

"Domnul Boc, ca de obicei, nu are propriile idei. Povestea asta cu 'nu vreti sa ma dati, dezinformati, Antena si Realitatea!' o cunoasteti de unde e, de la domnul Basescu. E asa de cenzurat, incat e dat in direct cand spune orice prostie, orice minciuna. Cand spune orice chestie de doi bani, il dati in direct. Si cand se face de ras, ca da la rindea, da cu toporul, rade toata lumea de el, dar il dati in direct. Cu asta il cenzurati, ca il dati in direct", a spus Victor Ponta intr-o emisiune la Antena 3.

Presedintele PSD a mai spus ca premierul Emil Boc este un "politician oarecare", dar care are "in pixul domniei sale" viata a milioane de oameni, fiind trimis "in fata" de ministrii PDL pentru a-si asuma deciziile Executivului.

"Acest om, deloc comic, e trimis in fata, isi permite absolut orice, va lua toti pumnii si toate injuraturile, pe buna dreptate, ale romanilor si veti constata ca de fapt ceilalti - el e un maimutoi, e bagat acolo in fata intre altii - dar toti ceilalti care fura banii, care fac toate smecheriile o sa iasa si o spuna 'Nu noi, domnule, Boc a facut, uite, prostul asta de Boc le-a facut pe toate' (...) Boc este intr-adevar cel care, din prostie si din ambitie stupida sa fie el acolo, semneaza si iese in fata", a mai spus Ponta.

Premierul Emil Boc s-a plans miercuri ca purtatorului de cuvant al Guvernului nu i s-a permis sa faca precizari intr-o emisiune a Realitatii TV si a acuzat televiziunea respectiva de manipulare, el luandu-i apoi reporterului acestui post microfonul din mana, spre protestul celorlalti ziaristi.

Boc a imputat postului Realitatea TV faptul ca purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Munteanu, nu ar fi fost lasata sa intervina in cadrul unei emisiuni pentru a corecta unele informatii neadevarate vehiculate atunci. "Aseara, purtatorul de cuvant al Guvernului a vrut sa intervina la acest post de televiziune sa faca corecturile necesare pentru ca se spuneau lucruri care nu erau adevarate si a fost refuzat", a spus Boc dupa care a luat microfonul in propriile maini. In fata protestelor unor reporteri, Boc a replicat: "Va rog sa nu va suparati. Eu sunt foarte calm si nu va deranjeaza ca spun lucrurilor pe nume. Romanii trebuie sa stie ca Realitatea si Antena 3 dezinformeaza romanii si am argumente foarte clare. Antena 3 a si primit de la CNA amenda, probabil urmeaza si Realitatea", a aratat premierul.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Victor Ponta PSD, #Victor Ponta Emil Boc , #presedinte PSD
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
maimuta Ponta cae a jefuit statul roman dind tunuri economice la complexul Rovinari (de unde vizitele dese la interlopii din Tg Jiu) vine sa dea lectii altora...Interlopul Ponta trebuie dus alaturi de Voicu, alt infractor...
Poza Florin2
Florin2
rank 5
Primul ministru, a aratat Mafia televiziunilor cu degetul: minciuna, calomnie, dezinformare