Solistul Cargo vrea sa schimbe lumea cu motocicleta - Interviu

Luni, 03 Iunie 2013, ora 07:55
3985 citiri
Solistul Cargo vrea sa schimbe lumea cu motocicleta - Interviu
Foto: Media Pro Music

Adrian Igrisan, solistul trupei Cargo, a gasit solutia unei probleme pentru care multi cautam raspunsuri: cum sa avem o lume mai buna. Solutia este mai simpla decat ar fi crezut multi: renuntarea la masina, ce ar trebui inlocuita cu motocicleta.

In acest fel s-ar reduce poluarea, iar parcarile ar fi mult mai eficiene, dupa cum a declarat cantaretul intr-un interviu acordat Ziare.com.

Am discutat cu Adrian Igrisan si despre accidentul grav suferit in 2001, in urma caruia multi credeau ca va uita de motocicleta. Acest lucru nu s-a intamplat, demonstrand ca nu se scapa asa de usor de acest microb.

De la accidentul din 2001, v-ati mai urcat pe motocicleta?

Da, la un moment dat cochetam chiar cu ideea de a-mi cumpara si o motocicleta trike, cu trei roti, asa cum are si colegul meu de trupa, Adi Barar. Este foarte posibil sa fac acest lucru in viitorul apropiat.

Ce i-ati sfatui pe cei care au acest microb in sange? Credeti ca in Romania este loc pe carosabil si pentru motociclisti?

Incercam sa participam la cat mai multe actiuni de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, cum a fost cea din 27 aprilie de la Bucuresti, "Iubim 2 roti".

Sunt soferii romani educati in acest sens?

Vrem sa atragem atentia ca deplasarea pe doua roti ar fi o solutie decenta la multe probleme: poluarea ar fi redusa, parcarile mai eficiente, iar traficul, mult mai lejer.

Vad ca in continuare va plac provocarile, stiu ca practicati mountain bike. Pe ce trasee mergeti, unde v-ar placea sa ajungeti?

Prefer traseele prin paduri, mai salbatice.

Mai practicati vreun alt sport extrem?

Alte sporturi extreme nu fac, insa mai merg la sala si mai trag de fiare, pentru intretinere.

De la ce varsta cantati si la ce instrumente?

Cant de cand ma stiu la chitara si imi plac toate instrumentele si provocarile.

Daca imi dai un fluier, cant si la fluier!

Care e cea mai trista intamplare si care cea mai fericita din viata de artist?

Cea mai trista intamplare a fost un accident la o intalnire moto, cand am cazut de pe un trike si mi-am rupt piciorul in mai multe locuri.

Momente fericite sunt multe: orice act artistic ma face fericit, ar mai avea nevoie de inca un interviu ca sa insir toate momentele acestea!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#solist Cargo motocicleta, #Adrian Igrisan motocicleta, #Adrian Igrisan Cargo, #Adrian Igrisan Cargo interviu , #vedete romanesti