Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy cantareata din Romania?

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 12:17
12299 citiri
Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy cantareata din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Pe langa faptul ca au voce, impresioneaza pe scena si datorita aspectului lor fizic lucrat indelung la sala si in saloanele de cosmetica. De cele mai multe ori, solistele din Romania ajung sa aiba succes si datorita inzestrarii fizice, sau, din contra, unele cantarete cu adevarat talentate sunt ignorate tocmai pentru ca nu sunt si atractive.

Pana sa stabilim cat talent are fiecare, haideti sa stabilim ce cantareata este cea mai sexy.

Ziare.com te provoaca sa privesti si sa votezi: care este cea mai sexy cantareata din Romania?

Probabil cea mai in voga artista romanca din prezent este Inna. Artista a reusit in putin timp ceea ce alti artisti nu castiga in toata viata: a ajuns sa fie pe primele locuri in topurile internationale.

O alta cantareata invidiata de multe alte fete pentru modul in care arata este frumoasa de origine etnica ucraineana din Republica Moldova Anna Lesko.

A aparut subit si a impresionat imediat prin naturaletea, frumusetea si talentul sau. Este vorba despre frumoasa Antonia, care de cateva zile este si mamica, una doarte sexy. Voi ce parere aveti?

Elena Ionescu, cunoscuta drept Ella de la Mandinga, este o alta solista ce impresioneaza prin voce, dar si prin felul in care arata.

Cand spui Lavinia Parva, fosta membra a trupei Spicy, te gandesti direct la melodia "Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica". Alaturi de colega sa Doinita, Lavinia a fost mult timp in topurile muzicale.

Frumoasa bruneta Celia a aparut pe piata muzicala in trupa Elegance, insa a devenit foarte cunoscuta cand a inceput o cariera solo. Printre cele mai cunoscute melodii ale artistei se numara "In lucruri simple ma regasesc" si "O mie de cuvinte".

Anda Adam este cunoscuta drept una dintre cele mai controversate artiste din Romania, dar si ca una dintre cele mai sexy aparitii de pe scena muzicala. Din cauza stilului sau aparte, Anda a atras si critici - gurile rele spun ca ar incerca sa o imite pe Lady Gaga.

Delia Matache si-a inceput cariera alaturi de Nick, in formatia N&D, iar dupa ani de succes, cei doi au pornit fiecare pe drumul sau. Din fericire, Delia a ales un drum bun si cariera sa este inca una stralucitoare.

Giulia Anghelescu a devenit cunoscuta dupa ce a format alaturi de alte doua fete simpatice trupa Candy. Acum, Giulia a crescut intr-un mod frumos si munceste foarte mult pentru spectacolele sale.

O alta aparitie care bucura ochii barbatilor este frumoasa bruneta Claudia Pavel. Aceasta a reusit ceea ce multe alte artiste isi doresc, anume a cantat cu artisti foarte apreciati in strainatate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#cea mai sexy cantareata, #sondaj cantareata sexy , #vedete romanesti