Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Sondaj Ziare.com: Care este cea mai sexy femeie de afaceri din Romania?

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 12:02
12303 citiri
Sondaj Ziare.com: Care este cea mai sexy femeie de afaceri din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Printre cele mai admirate si, in acelasi timp, invidiate femei din Romania sunt cele care au reusit sa se faca cunoscute datorita carierei lor, departe de scandaluri si barfe. Acestea sunt femeile din lumea afacerilor, acele femei care fie au pornit de la zero, fie au primit un ajutor din partea cuiva, dar care au reusit sa isi duca afacerea pana intr-un punct in care toata lumea asociaza chipul cu brandul.

Printre cele mai cunoscute si frumoase femei de afaceri din Romania se afla Camelia Sucu, care a pornit alaturi de sotul sau, Dan Sucu, afacerile in domeniul mobilei. La conducerea afacerii familiei poate ajunge una dintre cele doua fete ale cuplului sau poate chiar ambele.

O alta femeie frumoasa si de succes este Irina Schrotter, una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda din tara.

Oana Turcu conduce o afacere ce se invarte in jurul frumusetii femeilor. Este o tanara femeie de afaceri care a devenit si mai cunoscuta in urma casatoriei cu jurnalistul Cristian Brancu.

O alta romanca ce s-a facut cunoscuta prin munca, dar al carui succes a depasit granitele tarii, ajungand pana in America, este Anastasia Soare, "regina sprancenelor", cum este cunoscuta de vedetele de la Hollywood.

Mihaela Borcea este o alta romanca de succes care, alaturi de sotul sau, Cristi Borcea, a pus pe picioare mai multe afaceri.

O alta femeie de afaceri care provine dintr-o familie cunoscuta este Rucsandra Hurezeanu, sotia lui Emil Hurezeanu si Director General Ivatherm.

Loredana Dobranis, Managing Director Depozitul de Carte, este o alta tanara care a reusit in domeniul afacerilor.

Urmatoarea pe lista femeilor de afaceri cu succes in Romania este Elvira Popescu, General Manager Universal Solution.

O femeie cu adevarat frumoasa si de succes in lumea afacerilor este si Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman Romania. Ileana a fost casatorita cu tenismenul Dinu Pescariu.

Tot la categoria femeilor care au succes intr-o lume cunoscuta ca fiind mai mult a barbatilor este Rodica Obancea, Executive&Team Coach, owner al companiei de coaching SuccessCoaching.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#vedete romanesti, #femei afaceri sexy, #sondaje Ziare com , #vedete romanesti